Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2005, 13:21   #38
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Aha niektozy wyzywaja mnie bo ja wyzywam gejow macie cos szczegulnie do mojego 1 posta ktory napisalem w tym temacie.
Zapytalem moich kumpli z rl i w tibi co sadza o homosach.
Ich odpowiedzi mowily ze homosy sa debilami idiotami sa chorzy i wogule.
Mi przyszkadzaja takie parady a szczegulnie jak widze jak sie liza i wogule.
Zygac sie chce jak widac calujacych sie homo.

I chcem skreslic pare slowek do tego ktory tak ciagle pisze losiu.
Otuz sam jestes losiem nie wiem vczemu tak mowisz ale moze jest to wynik tego jak cie rodzice wolaja na obiad.

ps: jesli sie wam moje komenty nie podobaja to nie komentujcie.
Dorośniesz - zrozumiesz. Jesteś zdecydowanie za mało dojrzały by zabierać głos w takich sprawach, zwłaszcza jeśli opierasz zdanie na tym że "koledzy z tibi (przez jedno i na dodatek ) i rla mowia".

Geje - ha, po wielu latach nauczyłem się ich tolerować, tzn traktować w 100% jak osoby normalne :-). Kiedyś bliżej mi było w poglądach do niewyżytej bandy bachorów z młodzież wszech~ tudzież elpeeru. Co prawda widok całujacych się gejów mnie brzydzi, ale chwila chwila... przy całujących się hetero nie stoje jak pień i nie myśle sobie "boże, jakie to piekne" . Seksualność to sprawa dwóch osób, i nie wiem czemu niektórzy z was porównują to do pedofilii? Nie widzicie różnicy miedzy obustronnym porozumieniem dwóch osob w celu pewnego "odstępstwa od reguły" a wykorzystywaniem niepełnoletniego bez jego zgody? Pozatym pedofile sa zazwyczaj hetero - więc macie swoją normalność . Ciesze się że nie jestem gejem, ponieważ nowy prezydent III RP to kretyn, i nie będą to dla nich dobre dni...

Aha, i jeszcze coś, drogie perwersy plujące na homo - lpr i mw za zboczenie uważa zapewne każdą pozycje inna niż tzn "misjonarza", więc uważajcie .

A pozatym mój szowinistyczny instynkt podpowiada mi: lesbijki sa spoko .

Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 23-11-2005 o 13:23.
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem