Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2005, 14:08   #119
slawekmag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: [HACKED]

slawekmag ma numer GG 5665999 Send a message via Skype™ to slawekmag
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wilkq
Jest jeszcze jedna możliwość. Skały mogą być ILUZJĄ (nie można na nich nic położyć , ale da się po nich przejść - skrypty itd.). Boot's of Waterwalking - jestem skłonny uwierzyć jednej z wersji wymienionych w tym temacie. Mianowicie najpierw "kamień z kwiatkiem" blokujący przejście do jakiejś skrzynki , w niej klucz do minomaga/drzwi w pokoju Tom'a? Może właśnie ten pokój skrywa tajemnicę. Może trzeba się pobawić kilofem/skrzynkami w katakumbach i podziemiach. Może klucz jest w jakiejś desce (jak w Doublet Queście) albo w kamieniu (Panpipe). Trzeba z miesiąc badać całą wyspę - może to coś da???
Zgadzam się. Jakby pickiem spróbowac wszystkie pola odkopać to pewnie by się coś znalazło. Mam też pewną informację dla was. Dawno temu gdy mialem jeszcze 5 lvl i grałem na galanie (teraz solera ) widziałem spike sworda. Szukałem go kilka godzin. Póżniej dowiedziałem sie ze nie da sie go zdobyć. WCHODZĄC DO TEGO TOPICU ZAUWAŻYŁEM ŻE SPIKE SWORD JEST W CAŁKIEM INNYM MIEJSCU NIŻ GO WIDZIAŁEM! Tam nie było żadnych skał ani ognia leżał sobie za rzeczką ale był otoczony krzakami

wyglądało to tak
KRZACZKI KRZACZKI KRZACZKI KRZACZKI KRZACZKI KRZACZKI KRZACZKI
trawa trawa trawa trawa trawa SPIKE trawa trawa trawa trawa
__________________________________________________ _________
WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA
WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA WODA
__________________________________________________ ______________
trawa trawa trawa trawa trawa JA trawa trawa trawa trawa trawa

szukałem go sługo ale nie znalazłem. Widząc mape pamiętam że to było inne miejsce. CAŁKIEM INNE.