Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2005, 14:12   #64
0rb
Użytkownik Forum

0rb's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: 68
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
0rb ma numer GG 4895809
Domyślny Rotfl

Oj rekin, rekin
Zaczac trzeba od tego ze to niejest jedna wielka kochajaca sie "rodzinka" , tylko to sa takie dorostki do nickow, wiekszosc z tych zenho to zwykli gracze chcacy wywolac respekt do swojej osoby przez wlasnie ten dorostek.
Po 2 trzeba pamietac ze hightlvlowi zenho od dawna stworzyli 2 obozy, i tocza ze oba regularne bitwy!!
Na czele 1 z nich , (ze 2 miesiace temu ) stal/stoi Oxygen, po 2 stronie stal/stoi Folkzenho!
Jeszcze we wrzesniu, jak gralem regularnie (obecnie na emeryturze) mozna bylo wylukac statsy smierci na tibia.com, zabijali sie oni nawzajem, wiec niezgodze sie z tym ze oni sa "rodzinka"

Ale zgadzam sie z tym ze w glowach nic niemaja..... baranie lby, widac ze z BR -.- ale mniejsza... Wg mnie powinno sie poprostu unikac wszelkich kontaktow zbrojnych (nawet z noobem 7 lvl RS ktory wola kill me!) we wiekszych miastach, bo np taki Hunkzenho bardzo dobrze to wykorzysta i powie ze to byl jego kolega i ze masz mu oddas loot, swoj loot a na koniec cie zabije bo przez 15 min do depo wejsc niemozna :/

Auikizenho ( czy jakos taq) wydaje mi sie najbardziej dyplomowanym z tych neandertalczykow, zna nawet angielski!! O wydaje mi sie spoko ( sprzedal mi Faxe ).

Finalizujac uwazam ze poprostu lepjej nieuzywac broni przeciwko ludziom we wiekszych miastach !!! Zwlaszcza Venore i Thais bo to sa miasta gdzie przesiaduja obecne 2 obozy.

"Mam dla [PoLaKów] szcunek...,
dla [n()()bów] pogarde... ."
\,,/,(-.^),\,,/

Ostatnio edytowany przez 0rb - 23-11-2005 o 14:17.
0rb jest offline   Odpowiedz z Cytatem