Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fillipex
Hmmm... podczas duelu pall vs knight to i sa na tych samych lvl to palek na 100% ma bihy a knight tez moze miec ale juz nie na 100% bo oni wala ten 1 do obbrony przy zwyklych butach....a nawet jakby mial bohy to palek zaklada time ringa i jest szybszy a jak knight tez zaloazy to palka ratuje to ze ma pacc i utani hur ale w sumei kanight tez na paccu ma wiec tylko palek moze utrzymywac dystans caly czas ten sam
|
"Moja kromka lepsza bo jest z serem, ano fakt twoja też jest z serem, ale jak poleje kechupem! Um prawda tez mozesz polać kechupem! Choc ja mgoe dodać sałaty! No chyba ze tez pójdziesz do sklepu i troche dasz..."
To było przedstawienie twojego tekstu w sposób lekko gastronomiczny lecz prawie identyczny... Wiesz chłopie coto jest "masło maślane"? Dajesz argumenty na jedną strone i odrazu identyczny na drugą tym samym likwidując jakikolwiek sens tej wypowiedzi... Pomyśl nim coś napiszesz...
Co do tematu, jestem za. Powinny być ringi dist i shield choć w przypadku Dista mógłby być poprostu troche słabszy np. 2 skille abo cóś...