Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2005, 19:53   #53
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2005

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Żółwik
Ja nie lubię gejuchów. Mimo to mógłbym ich tolerować, gdyby nie te ich zasrane parady równości. Na co im to? Chcą się chwalić swoją nienormalnością? Dla mnie to chore.
Hm. Moze bolec..
Wiec, dzieciaczku-nazistowskie scierewko.. raz - wiesz, skad jest tWOJ podpis? Z pewnego nazistowskiego zespolu.. widac, ladne masz wzorce.. Na co Parady Rownosci? Zeby takie scierewka jak tY nie mogly spac po nocach, bo aryjska rasa nie moze zapanowac.. Na co cI tWOJ podpis? Chcesz sie chwalic swoja nazistowsko-pokvrwiencza nienormalnoscia? Dla mnie (i dla wiekszosci) to bardziej chore niz owi homoseksualisci. Szczerze? Wspolczuje tWOIM rodzicom i otoczeniu.. 15 lat, a juz takie scierewko.. az strach pomyslec, co bedzie pozniej.
PS. Zycze cI, zeby tWOJA dziewczyna okazala sie 'gejuchem'. =D
Cytuj:
Może niech pomyśla że gdyby ich rodzice nie byli hetero to ich by tez nie było...
Homoseksualizm ma to do siebie, ze ludzie przewaznie NIEZALEZNIE OD SIEBIE przejawiaja odmienne sklonnosci seksualne (czyt. przewaznie nie maja wplywu na to, ze maja odmienna orientacje). I tego sie nie da wyleczyc.. wiec to, ze pomysla, ze ich rodzice byli hetero-, w niczym nie zmieni ich orientacji.
Cytuj:
a w polsce jak to w polsce policja by znowu cierpiała bo wpadłoby tam stado nietolerancyjnych zwierzy.
Poki co, to cierpia homoseksualisci. Bo wpadlo tam stado nietolerancyjnych zwierzy i nazistowskiej policji. I ludzi pokroju owego Zolwika.

Ostatnio edytowany przez Slay - 23-11-2005 o 19:58.
Slay jest offline   Odpowiedz z Cytatem