Temat: Gunbound
Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2005, 20:24   #11
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
To teraz tylko pytanie do osob, ktore nadal graja - czy w porownaniu do tego, co bylo +/- rok temu gra bardzo sie zmienila, i czy gracz ktory od roku nie gral bedzie w stanie polapac sie w tych wszystkich nowosciach? Jezeli tak, to moze niedlugo wroce do gry i skopie kilka tylkow ;] Najlepiej zeby ktos pokazal kilka screenow, powiedzmy z samej rozgrywki (menusy malo mnie interesuja ;p)
Wierz mi baaaaaardzo. Gry się praktycznie nie da poznać. Inaczej nawet się strzela. Ktoś chce mecz? Pisać PW.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimler
sa nowe pojazdy, mapy no i duzo duzo avatarow
Nowe pojazdy są gorsze od starych. Kalsidonem jedyna sensowna gra to high angle, a J. Frogiem strasznie zrypali specjal.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radek 666
albo podać link do jakiejś strony fanowskiej
A www.google.pl ukradli? Nikt za ciebie nie będzie szukał. W 2 minuty znalazłem ~3 działające strony o GB.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radek 666
Narazie wygrałem 8 meczów a 3 przegrałem, ale trochę nie za bardzo kapuję niektórych rzeczy.
"Niektóre rzeczy" Gram kilka miechów i dopiero teraz moge powiedziec, ze "gram na poziomie". Wprawdzie mam dopiero double silver axe, ale to dlatego, ze od 2 miechów mam kompa zrypanego i nie moge grac w GB, i na poczatku mialem 3 accounty
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One

Ostatnio edytowany przez Shinjix - 23-11-2005 o 20:27.
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem