Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus
1.A teraz szybko biegniemy do kodeksu karnego i patrzymy czym różnią się wyżej wymienione, od homoseksualizmu. Wybacz ale jeżeli nie wiesz czym różni się nekrofil od homoseksualisty, to równie dobrze możemy skończyć tą rozmowę, bo zwyczajnie nie ma sensu. Jeżeli napisałeś to tylko po to by kogoś sprowokować, to tylko współczuć rodzicom, że wyrzucili pieniądze w błoto, łożąc na twoją edukację.
2.50 lat temu to samo mówiono o tych "dziwactwach" głoszonych przez pastora Kinga. 100 lat temu to samo mówiono o dziwactwach głoszonych przez sufrażystki.
3.Gdybyś trochę orientował się w sytuacji polityczno ekonomicznej w naszym kraju, nie szafowałbyś stwierdzeniami na temat górników. Bo to co zrobili jest zboczeniem i krótko mówiąc s****ysyństwem. A odczujesz to ty za jakieś 20 lat.
4.A niby czemu miałbym podawać?? Żeby mi zabrano kompa i dostęp do sieci?? I tak wszyscy wiedzą o co chodzi i wszyscy pamiętają paradę "normalności".
Zabrania się tylko parad - ROTFL !! Powodzenia życzę. A co byś zrobił gdyby zabroniono ci mówić po Polsku??
|
1. Wybacz, ale w moim mniemaniu obie rzeczy sa rownie chore, wiec wg mnie nie powinno sie ani na to, ani na tamto pozwalac. Po drugie edukacja jest darmowa, platne sa tylko ksiazki (czyli pomoce szkolne).
2.A za 100 lat bedziemy usprawiedliwiac Hitlera, bo "chcial dobrze"? Sorry, ale jesli w Polsce homoseksualista ma miec takie same prawa, co hetero, to ja sie stad wyprowadze, i chyba nie tylko ja
3. Zycze ci rownie ciezkiej i niszczacej czlowieka pracy, taka jak jest gornictwo. I za rownie psie pieniadze. Moze poczujesz, jak to jest codziennie pracowac w brudzie i smrodzie, wydobywajac jakis surowiec, dozyc emerytury i umrzec po 2-3 latach, z powodu zniszczenia organizmu?
4. Argument w stylu "mam dowody w szafie, ale nie chce mi sie ich pokazywac".
@down : a chcesz im dac takie same prawa jak rodzinom, m.in prawo do adoptowania dzieci?