@Nekromanta
Cytuj:
2.A za 100 lat bedziemy usprawiedliwiac Hitlera, bo "chcial dobrze"? Sorry, ale jesli w Polsce homoseksualista ma miec takie same prawa, co hetero, to ja sie stad wyprowadze, i chyba nie tylko ja
|
Demagogia, populizm?? Jak to się nazywało?? A lepperyzm. Jeśli homoseksualiści zaczną zachowywać się jak Hitler wtedy pierwszy zacznę do nich strzelać. A wyprowadzaj się. To jest właśnie dyskryminacja.
Cytuj:
3. Zycze ci rownie ciezkiej i niszczacej czlowieka pracy, taka jak jest gornictwo. I za rownie psie pieniadze. Moze poczujesz, jak to jest codziennie pracowac w brudzie i smrodzie, wydobywajac jakis surowiec, dozyc emerytury i umrzec po 2-3 latach, z powodu zniszczenia organizmu?
|
Czyli wynika z tego że w Polsce same mięczaki idą na górników. Prorównaj wiek emerytalny górnika w Szwajcarii i w Polsce, a następnie porównaj gospodarkę Szwajcarii i Polski. Nas zwyczajnie nie stać na to i żadna podwyżka cen benzyny nie pomoże.
Cytuj:
4. Argument w stylu "mam dowody w szafie, ale nie chce mi sie ich pokazywac".
|
CO ty nie czytasz gazet?? Netu nie czytasz?? Impreza gdzie robiono sobie filmy i zdjęcia wykrzykując nazistowskie hasła i robiąc nazistwoskie gesty. Partia zrobiona na wzór NSDAP (skoro nawet Wrzodak się z niej wyniósł i Macierewicz to tam musi być bardzo źle). Argumenty w dyskusji postaci kamieni, jajek i gróźb karalnych.
Cytuj:
Po drugie edukacja jest darmowa, platne sa tylko ksiazki (czyli pomoce szkolne).
|
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Spytaj się rodziców ile płacą podatku w roku, następnie zlicz od tego 5% będziesz wiedział mniej więcej ile rocznie kosztuje ich twoja edukacja. W Polsce nie ma nic za darmo. Jest tylko idiotyczny rozdział pieniędzy.
@Matek
Dla mnie to nie jest normalne, dla mnie to jest karygodne, bo krzywdzeni są ludzie. Ale w tej kulturze jest to normalne. Tak samo jak w Japonii kompanie się razem jest zupełnie naturalnym zjawiskiem. Normy Społeczne nie są i nigdy nie były określone w sposób sztywny. Dlatego nie można w związku z nimi czegoś definitywnie zakazywać albo twierdzić że coś jest z gruntu rzeczy dobre.