Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2005, 06:45   #58
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gangrel666
@Matek
Ale w Indiach taka jest norma. Występujesz przeciwko normie! Młodzieży wszechindyjska, zabić go!
No to teraz zastanowmy sie jaka w Polsce jest normalnosc? W kraju kato-betonow? Jak na moje oko w tej normalnosci jeszcze nie ma miejsca na homoseksualnosc - czasy ojca prowadzaego musza minac.

Cytuj:
Dla mnie to nie jest normalne, dla mnie to jest karygodne, bo krzywdzeni są ludzie. Ale w tej kulturze jest to normalne. Tak samo jak w Japonii kompanie się razem jest zupełnie naturalnym zjawiskiem. Normy Społeczne nie są i nigdy nie były określone w sposób sztywny. Dlatego nie można w związku z nimi czegoś definitywnie zakazywać albo twierdzić że coś jest z gruntu rzeczy dobre
Tak, dokładnie. I dlatego na pewne spracy - chociazby na pelnoprawne zaakceptowanie homoseksualnosci - potrzeba czasu. I wpychanie mi pewnych rzeczy na sile jak to sie robi na paradach mija sie z celem. Bo z ludzi, ktorzy do pewnej chwili sa mi spolecznie obojetni robia sie ludzie potwory, ktore na sile chca sobie zrobic reklame. Na wszystko przyjdzie czas.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem