Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2005, 10:26   #57
syrion
Użytkownik Forum

syrion's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Łuków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 160
Skille: 102/86
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez >>>DragoN<<<
Nie chcem niektoróch zgarszać. Ale na galanie podajrze byl 8 lvl ktory ma warlord sworda-.- dziwne co nie?? Oo ciekawe jak on go zrobil. Biegnijcei na galane i pytajcie.Pewnie wam powie
Właśnie dlatego nie lubię 8lvli...
A tak poważniej to myślę, że te nisko levelowe postaci to po prostu tylko do pokazywania są tych itemków bo ktoś nie chce ujawniać głównej postaci, żeby nie zasypywali go wszyscy pytaniami jak on to zrobił... Wystarczy obejrzeć jakiś filmik Eternala. Jeśli ktoś oglądał to wie o czym mówię. W życiu nie widziałem tyle spamu naraz. Nie wiedziałem, że ludzie mogą być tak złośliwi i chamscy.
Ale wracając do tematu. Uważam, że jeśli cycek jest to coś musi być z tym questem. Każdy chciałóby jakiś z rarów zdobyć więc przynajmniej żyjmy nadzieją xD
Pojawił się ciekawy pomysł połączenia cycka z bazyliszkiem. A czy ktoś pytał cycka o bazyliszka? Ja przez szkołę po prostu w chwili obecnej mam po prostu bardzo mało czasu na grę... Ale jeśli ktoś ma trochę czasu i odrobinę chęci to prosiłbym próbować.
Jest tylko jeden minus takiego rozwiązania. Jeśli udałoby się nam ten quest rozwiązać to każdy czytelnik tibia.pl miałby taki rar xD ale to mały minus...
Dalej czytacie ten temat? Do roboty szukać rozwiązania.

@Walekifa Jeśli 13nastoletni dwudziesto pięcio poziomowy gracz wie więcej od teoretycznie lepiej doświadczonych graczy więc słuchamy. Oświeć nas a nie tylko piszesz, że mniej więcej wiesz albo coś. Albo lepiej wogóle się nie odzywaj bo widzę, że jeszcze cierpisz na dziecinną manię wielkości (hahaha Ja wiem a wy nie? Powiedziałbym wam ale nie powiem) Więc wogóle się nie odzywaj bo mi tylko nastrój psujesz.

Ostatnio edytowany przez syrion - 24-11-2005 o 10:39.
syrion jest offline   Odpowiedz z Cytatem