Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2005, 16:01   #361
Protarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn
ja nie mam kasy na blessy jak kupie blessy to bede pkowal
a shel phan wywolal 2 wojny z mestorem
na pierwszej wojnie bylo open battle i tlyko raz walczyli pozniej sie pogodzili lol taifun zrobil lvl i ich zaczal huntowac
a na drugiej mestor i shel uzbierali ekipe a sami nie walcZyczli tylko smerfy za nich zalosne
zbierac ludzi robic im problemy a samemu nie walczyc

te hail shel jest zalosne myslisz ze wbil 102 lvl to jest kims pfff jak sie gra w 3 albo wiecej to tez mozna osiagnac taki lvl i nie chodzi do szkoly ani nie pracuje
Do Twojej wiadomosci i do wszystkich to smerfy nie walczyly za zadnego mestora itp. Oni walczyli o slusznosc swoich przekonań. Nie chcieli wojny z duskines. Hodzilo o to ze spoxster ( i kilku innych graczy równierz) wyganiali ludzi z expowisk. Nie udalo im sie ale przynajmniej zwrucili na ten problem uwage i pokazali ducha walki.
Ja juz swoja postac sprzedalem i nie kryje sie z tym(przez miesiac nie moglem expic ;[ bo muj net sie *******il)

Poza tym furora sie powoli wyludnia jednak mysle ze w koncu sytuacja sie ustabilizuje jednak na serwerze bedzie kilku hgh leveli i duza grupa nisko poziomowców
Protarus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.