Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2005, 16:18   #19
Evilus
Użytkownik Forum

Evilus's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
Evilus ma numer GG 3513537
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lifely Sorcerer
No właśnie, tobie się zdaje, a ja to wiem .

Bubble pamiętam jak jeszcze 2 lata temu miała z 77 shielda i 89 sworda, bo jest tak wielkim amatorem i nawet nie wie co to jest trening. I chociażby dlatego można sie domyślić, że nie wywaliłaby 6,5kk golda na 9 mlvl, którego robienie zajełoby jej w cholerę czasu, pomiajając że dla niej byłby on bezużyteczny (bo jest ona amatorem).

Zresztą, jakby zrobiła 9 mlvl, to używałaby tych mwalli - a nie używa - i oznajmiłaby to na pewno światu (albo zrobiliby to jej przyjaciele).

Bubble to amatorka, a jedyny fakt świadczący o tym że jest "legenda" jest to, iż jaka pierwsza zrobiła lvl 200 - po 4 latach grania, gdzie np. Seromontisowi zajęło to tylko 2.

EO był pierwszym knightem z 9 mlvl, Seromontis jest teraz 2. Gdyby ona miała ten 9 mlvl, to by broniła swojego "tytułu" na bank...
GRATZ!!
wygrales konkurs na najmniej inteligentna i noobska wypowiedz.
nawet jezeli bubble nie ma 6 mlvl co cie boli?.
zrobilia 200+lvl a ty nie i pamietaj ze bubble nigdy nie przekladala tibii ponad rl zycie jak to robi 99% 100+lvli przynajmiej przez jakis okres gry liczy sie tylko expienie.
a bubble grala dlugi czas ale rownomiernie nie zatracajac codziennego zycia.
i nie skille mlvl lvl czy kasa jest wyznaknikiem tak gracza jak i postaci. nie znam bubble i to ze nie ma dobrych skilli nie sprawia ze uwazam ja za nooba -.- jakis respect za sam lvl ma nic wiecej.
lifely~~ naucz sie nie ocen ludzi ktorych nie znasz po pewnie nawet nie zamieniles z bubble zdania a juz jezeli chociaz sie do ciebie odezwala to pewnie 2 grzecznosciowe zdania wymieles (nawet po kilku rozmowach nie poznasz czlowieka pamietaj.. nawet jakbys chcial mowic ze gadales z nia dluzej...)
Btw Seromontis przeklada tibie na rl zycie co widac albo dobrego bota uzywa;p j/k
Evilus jest offline