Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SHIZ
Evilus, na nooba to ty mi wygladasz. Zgadzams ie z tym ze Bobble, nie jest najlepsza i nigdy nie byla; twierdze to juz od dlugiego czasu.
I gratuluje Sero za ten wspaniały wyczyn
Bebi~
|
tak tak masz 126 lvl pewnie wiesz najlepiej wszystko nvm.
ty jestes takim niby bubble grasz dlugo lvlu nie masz zachwycajacego.
lifely sorcerer nie ma prawa ani podstaw mowic nic o bubble nikt z tego forum jej nie zna a wiem na 100% (od ostatnich 2 lat) ze bubble nie poswiecia "zbyt dlugo"czasu na gre sporadycznie 4-5+ hours. zrodla moj kolega ktory gra na antica.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez phoenix
Albo jestes kretynem albo jasnowidzem, powiedz mi kolego skad wiesz co robi bubble a co robi seromontis? moze ma talent do gry i nie potrzebuje siedziec 19h przed kompem zeby wbic lvl? moze nie traci czasu na stanie jak duren pod depo tylko expi ? Wiec zastanow sie drugi raz zanim napiszesz jakies idiotyzmy, bo skad ty mozesz wiedziec co oni tak naprawde robia ? juz nie wspominam o tym ze to co piszesz jest TOTALNIE ze soba sprzeczne, najpierw piszesz ze bubble nie przeklada tibii nad zycie prywatne a pozniej piszesz ze nie ocenia sie ludzi ktorych sie nie zna, wiec sorry kuzynie bubble i seromontisa...
|
ee starasz sie byc wulgarny to ci wyszlo gratuluje ale iintelingenta nie udajesz.
nie napisalem nigdzie co robi ani bubble ani seromontis
Cytuj:
Btw Seromontis przeklada tibie na rl zycie co widac albo dobrego bota uzywa;p j/k
|
jezeli nie rozumiesz j/k to szkoda...
i nadal uwazam ze seromontisz poswiecia "pewnie" zbyt wiele moge tylko gdybac i nie stawiam nigdzie tez na jego temat.