Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evilus
GRATZ!!
wygrales konkurs na najmniej inteligentna i noobska wypowiedz.
nawet jezeli bubble nie ma 6 mlvl co cie boli?.
zrobilia 200+lvl a ty nie i pamietaj ze bubble nigdy nie przekladala tibii ponad rl zycie jak to robi 99% 100+lvli przynajmiej przez jakis okres gry liczy sie tylko expienie.
a bubble grala dlugi czas ale rownomiernie nie zatracajac codziennego zycia.
i nie skille mlvl lvl czy kasa jest wyznaknikiem tak gracza jak i postaci. nie znam bubble i to ze nie ma dobrych skilli nie sprawia ze uwazam ja za nooba -.- jakis respect za sam lvl ma nic wiecej.
lifely~~ naucz sie nie ocen ludzi ktorych nie znasz po pewnie nawet nie zamieniles z bubble zdania a juz jezeli chociaz sie do ciebie odezwala to pewnie 2 grzecznosciowe zdania wymieles (nawet po kilku rozmowach nie poznasz czlowieka pamietaj.. nawet jakbys chcial mowic ze gadales z nia dluzej...)
Btw Seromontis przeklada tibie na rl zycie co widac albo dobrego bota uzywa;p j/k
|
Widać, że grasz od niedawna. To właśnie ty nic nie wiesz o Bubble. Wydaje ci się, że ona jest taka fajna bo expiła i zrobiła sobie 200 lvl nie przekładając Tibii nad rl... A czy wiesz, że jej chlopak z rl - Game Master - robił z nią share account (zresztą nie tylko on)? Pewnie dlatego nie musiała przekładać Tibii nad rl, bo za nią expiło kilka róznych osób, a nie mówi się ani słowa o tym tylko dlatego, że jest ona maskotką CIP, który zresztą banuje każdego który ja ruszy (pamiętam sytuację jak jej chlopak zbanował lvl 8, bo ten strzelił w nią z GFB ).
Tak więc nie masz się co podniecać protektowaną przez CipSoft maskotką, której lvl 200 robił GM i kilka innych osób.
---
BTW, wogóle nie wiem jaki ty masz problem, że musisz mnie od razu obrażać. FAKTEM jest, iż Bubble nie ma 9 mlvl, i że jest tak naprawde newbie (nie mylićz n00b'em), a ty z tego od razu robisz aferę. Prawda w oczy kole?