Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2005, 19:50   #39
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lifely Sorcerer
A może mógłbyś napisać mi coś więcej? Np, dlaczego twoim zdaniem jestem żałosny? Może będę mógł rozwiać twoje oszczerstwa? Czy tylko tyle potrafisz mi powiedzieć?
Dlatego, że wypowiadasz się nie mając pojęcia o tym, o czym mówisz. Obrażasz osobę, której nie znasz. Bluzgasz, ślepo patrząc w Seromontisa jak w obrazek, mimo że on też bynajmniej święty nie jest.
Masz jakiekolwiek dowody na poparcie swoich słów? Masz jakiekolwiek podstawy, żeby nieznane Ci osoby nazywać n00bami?
Już nie mówiąc o tym, że żeby nabić 200 lvl TRZEBA być maniakiem. Normalny człowiek nie ma tyle siły woli, żeby stukać w cztery klawisze przez 2 lata, patrząc się na lecące cyferki i nie szukając żadnej od tego odskoczni - bo ma się cel, 200 lvl.
Gratuluję Seromontisowi. Ale nie wiem, czy jest czego. Raz, że nie był pierwszy, dwa, że sam sens gry dla wyników i bycia najlepszym jest chory.

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline