Od pewnego czasu moj dostawca internetu funduje mi darmowe kicki 5-6 razy dziennie. Zaczolem chodzic na wszystkie hunty z blokerem. A jak nie ma chetnego na jakies pozadne hunty(czytaj hunty na pacclandi) to wybieram zie z niskopoziomowym kumplem, knightem na guardy. Loota dzielimy 2 do 1. czyli jak po 3 godzinach mamy 15K w loocie to on dostaje 10K ja 5K ktore starczaja mi na nowe belty. Na jego levelu ciezko mu zarobic taka kase w krotkim czasie a ja wyciagam 20-30K expa na godzine w zaleznosci od kopalni. Jesli sie boisz isc samemu to znajdz knighta z lev 20+ skilami 60/60 a spokojnie ci bloknie guarda na full defie. Podziel z nim loota 50:50 a wyjdziesz na 0 i bloker zarobi. Po 2-3 huntach stwierdzisz ze jest ci on do niczego nie potrzebny i tylko loota niepotrzebnie bierze.
Polecam tez cyce pod thais, jesli jestes tam samemu to niezly exp jest. Dziura z cyklopami (10K expa na godzine ale mozna sobie samemu robic strzaly ktore pokrywaja w wiekszosci ich ubytek w kolczanie) Gora cyklopow, cyce na pohu, solidery, spaw beholderow i dsow na fibuli(~13K expa na godzine) Hmm, malo jest miejsc ktore moge polecic, od tego levelu juz expilem na pacclandi lub na guardach. Na facc mozna powrocic na 50 lev dopiero. Chodzic do orc fortes, poh, deep fibula z drugim palkiem.
|