Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2005, 21:19   #42
Draconis Dragontooth
Użytkownik Forum

Draconis Dragontooth's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lifely Sorcerer
Widać, że grasz od niedawna. To właśnie ty nic nie wiesz o Bubble. Wydaje ci się, że ona jest taka fajna bo expiła i zrobiła sobie 200 lvl nie przekładając Tibii nad rl... A czy wiesz, że jej chlopak z rl - Game Master - robił z nią share account (zresztą nie tylko on)? Pewnie dlatego nie musiała przekładać Tibii nad rl, bo za nią expiło kilka róznych osób, a nie mówi się ani słowa o tym tylko dlatego, że jest ona maskotką CIP, który zresztą banuje każdego który ja ruszy (pamiętam sytuację jak jej chlopak zbanował lvl 8, bo ten strzelił w nią z GFB ).

Tak więc nie masz się co podniecać protektowaną przez CipSoft maskotką, której lvl 200 robił GM i kilka innych osób.

---

BTW, wogóle nie wiem jaki ty masz problem, że musisz mnie od razu obrażać. FAKTEM jest, iż Bubble nie ma 9 mlvl, i że jest tak naprawde newbie (nie mylićz n00b'em), a ty z tego od razu robisz aferę. Prawda w oczy kole?

z tym banem za bicie z gfb to był 21 lvl , a co do jej skilli to nie wiem czego się ludzie czepiają , ma 104 sworda tyle co seromontis ,a ze shielda ma 93 to już jej sprawa , pewnie sero też by tak miał jakby expił z MLS'a
Draconis Dragontooth jest offline