Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2005, 21:36   #88
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora
No nareszcie. W końcu low lvl mags/druids będą mieli szanse an wygranie z Pk i nie będa okupować koplani żeby expić a hlvl żeby soule bić. Do tych co im się nei podoba: Ceny run spadną!!! Teraz ludzie kupia różdzke i manaski i jazda a nie tony runek. 100 MS/ED kupi manasy,różdżki troszq uhow. Expi bije mlvl nabija soule . Wraca do depo/domku robi Explo/Uhy dla knajta. Swoją drogą CipSoft pwoinnien dać możliwo ść strzelania sorkowi w ludzi z okienka Battle.

Down: Chłopie pomyśl palek kilknie i nawala caly czas z boltów sorka/druta tak samo knajt podbiega i bije ,a sork druid musi mierzyć w nich z okna gry!!
A pozatym i tak uważam iż po Update nie bedzie fajnie tylko gorzej

Down 2: Zastanowiłem sie i jak byś chciał wiedzieć była nawet o tym sonda na www.tibia.com.
TAK TAK JESTEŚ FENOMENEM!!!
palek często przebija się przez armor ale ma małe hity z tych głupich bolców na wyższych levelach on nawet sorców tymi bolcami dobże nie podrapie dzięki Bogu może sdki używać! a sorc raz przywali z sd i pallowi 1/3 hp zchodzi... o ue nie wspomnie często na wojnach taki pall ratuje się resztkami hp teraz sorcowie z tymi różdżkami będą zabierać mu te "resztki" hp.
widać że jesteś newbie

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?

Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 24-11-2005 o 21:59.
-=DanieL=- jest offline