a wiec
Borgo bardzo dziekuje za zaproszenie

ale wiesz to nie ejst takdokonca jak ludzie mysla

zreszta an temat niespodzianeksie nie rozpisuje znowu bo po co

ale milo to slsyzec zawsze ebde pamietal
a co do kolegi z Arcanii :
wiesz jak to gadali na Jurka Engela ze nikt za zaslugi nie am miejsca w kadrze i jesli ktos cos odwala a mi to nie po drodze to widac w moich oczach zle wypadles ... a po drugie ja dolaczylem z KGN do NG kiedyNG bylo mniej liczne o polowe wiec raczej nie musialem im wlazic w tylek

bo on oprocz galirona mieli mniejsze lvl ode mnie a mimo to ani ja ani oni nie wlazili nikomu w tylek

a teraz sie trzymamy dalej jzu ponad poltora roku

i wbrew pozoromz niektorymiosobami nie gadamyo tibii

wrecz planujemy wspolne wakacje xD
Borgo 2 :
Borgo nigdy nie wlazil w dupe NG poniewaz jego kolezanka Sol to przeciwniczka NG wiec nie wlaizl nam nigdyw tylek

bo nie mial powodu

i zreszta ja sam z checia pisze do borgo jak tylko go widze online bo milo jest pogadac z dorosla osoba ktora poza tibia widza jeszcze rl life i nie sprzeda wlasnej matki za pare gp
a co do Obsidii : wiele osob zauwazylo ze sie uspokoilo

ale naprawde ja mam pare lvl ciutke poand 20 an innych serverach i mimo wszystko tam etz non stop wojny konflikty hunty itd ... dla wielu ludzi esencja tibii sa wojny adrenalian z tym zwiazana itd ... ja osobiscie jak mam isc expic to ejstem chory

a jak jest jakas wojna walka pvp toza zadne skarby bym jej nie przepuscil

choc etraz praca i studia nie pozwalaja mi na wiele
co do sharingu : kazdy gracz z wyzszym lvl sharuje wedlug tych ludziz nizszym lvl wiec nie komentuje tej uwagi
pozdrawiam Awolverka Tartarro Sol Borgo Pitt i reszte ziomali

trzymajta sie chopy i kobity
p.s sorki za literowki