Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draconis Dragontooth
z tym banem za bicie z gfb to był 21 lvl , a co do jej skilli to nie wiem czego się ludzie czepiają , ma 104 sworda tyle co seromontis ,a ze shielda ma 93 to już jej sprawa , pewnie sero też by tak miał jakby expił z MLS'a 
|
Tak, teraz ma "nawet nawet" skille, ale pamietam jak na lvl ~170-180 miala skille 89/78 czy jakos tak, co bylo raczej "obciachem", pewnie dlatego zaczela trenowac.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baron Kaldrick
Dlatego, że wypowiadasz się nie mając pojęcia o tym, o czym mówisz. Obrażasz osobę, której nie znasz. Bluzgasz, ślepo patrząc w Seromontisa jak w obrazek, mimo że on też bynajmniej święty nie jest.
Masz jakiekolwiek dowody na poparcie swoich słów? Masz jakiekolwiek podstawy, żeby nieznane Ci osoby nazywać n00bami?
Już nie mówiąc o tym, że żeby nabić 200 lvl TRZEBA być maniakiem. Normalny człowiek nie ma tyle siły woli, żeby stukać w cztery klawisze przez 2 lata, patrząc się na lecące cyferki i nie szukając żadnej od tego odskoczni - bo ma się cel, 200 lvl.
Gratuluję Seromontisowi. Ale nie wiem, czy jest czego. Raz, że nie był pierwszy, dwa, że sam sens gry dla wyników i bycia najlepszym jest chory.
|
Ja mam do ciebie tylko 1 prośbe. Czytaj ze zrozumieniem, proszę cię bardzo. Jeśli znajdziesz gdzieś chociaż 1 bluzg, bądz 1 miejsce gdzie nazwałem kogos "n00b'em", ok? Bo z tego co widze, to ANI RAZU nie użyłem żadnego z 2 określeń, o które mnie posądzasz.
Poza tym, jak wszyscy wiedzą, posty na Tibia.Com na forum sa przetrzymywane tylko przez rok, więc nie mogę dać ci linku do nich. Zresztą, wcześniej ktoś już poparł moje słowa, więc albo to TY się mylisz, albo wszyscy mamy (poza tobą) masową halucynację i wybujałą wyobraźnie.