KUR*A teraz to mnie Arcanium wk*rwilo na maxa. Moze teraz wszechwiedzacy Rondelm~ odpowiesz mi ta takie moje zasrane pytanie??!!!!!! Dzsiaj jestem na Cyclopolis i gadam sobie z Bentero który był na cyclo tylko ze na pietrach 2-4 i widze przywejsciu ze ekipa z Arcanium idzie. ptam sie Elu Gri~ co sie dzieje(byl z nimi) on mi powiedzial ze idize sie z kumplem zobaczy. Wiec ja ide do Venore i w tym momencie pisze do mnie Bentero ze go bija. Pytam sie Elu o co chodzi a on mi ze Bentero powiedzial jego kuplowi ze ma wyjsc bo byl pierwszy (co bylo prawda) no i Arcanium postanoiwlo Bentero ubic. Naszczescie uciekl im i sie pytam Elu czemu takie cos zrobili a on mi odpowiada ze Bentero juz tam expi 2 tygodnie....Rzumiem wasze smieszne slowa ze jak ktos idzie po bolty to nie wolno mu expowiska zajac, ale zeby takie cos???!!! zaraz mi pysk rozpier*oli!!! Uwierz mi Rondel ze powojnie ty i reszta twojej Rl ekipy bedizecie tak samo traktowani jak reszta Polakow teraz Pamitaj jak bylo z Fusion i DR po wojnach sie rozpadly i zostawali tylko "Ludzie trzymajacy włądze" Wiecej do powiedzenia nie mam;/ Baj baj
|