Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2004, 17:45   #13
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Ludzie...O ile zaklad, ze wlasnie teraz mu na gg, icq, msn i wszystkie inne takie rzeczy spamuja 'NIE ODCHODZ NIE ODCHODZ, ROBIMY ZRZUTE NA TIBII NA NOWY EQ DLA CIEBIE MAMY JUZ 3 MILIONY TYLKO WROC DO NAS PLXPLXPLXPLX'...
W sumie to nie wiem o co takie halo-jakbym ja padl i stracil tyle eq to bym sie co prawda nie dilejtnol, ale na pewno bym mial przerwe w tibii... On pewno tez, tylko pod wplywem impulsu sie dilejtnol...2-3 dni i da Undelete... Oby nie bylo za pozno
Rozumiem, jakby Bubble sie deletowala-ooo to wtedy by byl spam taki, ze jakby go przepisac na kartki to by mozna nimi opasac cala ziemie jakies 30 razy... Nie odchodz nie odchodz... A Psycho? Polak, 100 lvl...Co poza tym? GUANO poza tym i tyle..
Wiem wiem...Noobski wywod, noobskie argumenty i mam se isc w cholere...Ale takie jest moje zdanie...
Aha jeszcze jedno-biznesmenem to on raczej nie zostanie...Na jego miejscu to bym sprzedal za rl kase jakiemus kumplowi ta postac...I jakies 100 zyla do przodu...