Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2005, 07:49   #301
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

@Jinikao: Bedziemy tak samo traktowani? to powiedz mi dlaczego po wojnie DR vs SS zostalem przyjety do gildii Cirmoa mimo ze niebralemw niej udzialu, i wtedy DR mialo bardzo duza wladze na serwie, pozatym Elu~ jest moim dobrym kumplem. A tak wogole czym ty się matwisz? Przeciez to jak ja bede traktowany to jest moja sprawa i wiem ze jest dobrze, bo chcialem ci przypomniec ze bylem w tej gildii rowniez przed wojna. Noi ja jestem sorcem co mnie Cyclopolis interesuje, mnie z necro nikt niewywali nieboj sie

@To co się tam stało to sie nazywa PA...

P.S. Jinokao ja niejestem ku**a wszechwiedzący, tylko staram sie odpowiadac na pytania ludzi ktorzy w wojnie nie są i chcieli by otrzymac prawdziwe informacje a nie " kolega kolegi mi powiedzial ze..." Szkoda ze ludzie niepisza zeczy "szkoda ze niezginoles" swoimi maincharami N/C co zjem go za to ze mi zle zyczy? hahahahahah

Aha zapomnialem dodać, są ludzie ktorzy jak wbija kilka lvli to im nagle sie w glowach pierd**i, i mysla ze im duzo wolno a tak nie jest, dlatego po wojnie jest taki maly plan zeby ograniczyc pewne sprawy aby nie edoszlo do nastepnej, wielu graczom to sie niespodoba ale to jest moim zdaniem jedyne wyjscie.

Signed Rondel

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.