Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2005, 08:25   #450
Kiroy
Użytkownik Forum

Data doł±czenia: 25 08 2005

Król

a wiec

wiele sytuacji mozna nazwac sprzecznymi pkt widzenia zalezyod pkt siedzenia moi drodzy choc od razu powiem tak bylo jest i bedzie ze ten kto ma wldze to to wykorzystuje tak jest w rl life tak jest tez w tibii i ci ludzie ktorzy tak gadaja jak NG ciekawe czy oin by mieli tyle cierpliwosci i byli tacy gzreczni jak mowia aby NG bylo i ja was podziwiam ze wy takimi stoikami jestescie jak kolega zabil ziomala za to ze go niby wyzwal to co dopiero powinno byc jak mu wejdzie an expowisko ?? kick ?? ja nie zmierzam do obrony NGale naprawde czy NG czy erus czy Lessa i tak ebdzie PA tylko ze inni ludzie ebda cierpiec a koledzy danej ekipki beda sie wozic no normalka i ja to akceptuje i rozumiem taka kolej rzeczy wiec zejscie NG z piedestalu nic nie zmieni zmienia sie tylko ludzie ktorzy sie woza i ci ktorzymaja lepsze znajomosci choc gdyby Sol rzadzila na tym servie to moze by byl spokoj bo kobieta to chyba az takiej wladzy nie potrzebuje w tibii jak faceci ( no poza tibia to osl pewnie zradzi nie tylko w .... kuchni hehehe taki maly joke buziaki dla SOl

no wiec moi drodzy taksamo an arcani danubii saphirze berylii iwielu innych ciuciskani sie skarza a ci co zradza mowia ze maja powody do PA itd wiec naprawde nie zmieni sie sytuacja zmienia sie tylko ludzie ktorzy biora lapowki jak to mawiaja w telewizji i ansz slynnypan Lepper hrhrhr pozdro dla Endrju (Andrew )
Kiroy jest offline