Zobacz pojedynczy post
stary 19-05-2004, 18:05   #30
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Wydaje mi sie ze moznaby zalozyc nowy temat 'Pomysly na questy' jak chcecie to zalozcie a ja sie tu sam naprodukuje...
1.Dowolna ekipa, mozna solo, mozna w 10 osob...Na 1 poziomie pojawia ci sie w cholere rotow, trolli i innych gowienek tego rodzaju(<80 exp)...Gdy je zabijesz, to mozesz zobaczyc NPCa na koncu pokoju...Gadasz z nim, on jest jakis oszalaly i z jego wypowiedzi musisz wywnioskowac co trzeba zrobic-np upuscic fooda na switche w odpowiedniej kolejnosci czy cos takiego.
Na 2 poziomie widzisz labirynt portali(gral ktos w bg2:tob???) Kazdy portal prowadzi do innego pokoju, ale portal przez ktory przyszedles nie prowadzi (a przynajmniej nie musi prowadzic) do poprzedniego pokoju...Zeby bylo latwiej znalezc droge to sa porozkladane notatki kogos kto tu przebywal i udalo mu sie wydostac-of korz napisane zagadkami...
Na 3 poziomie widzisz 4 straznikow, oddzielonych od siebie pokojami zamknietymi na klucz. Masz dostep do jednego. Podchodzisz do niego, odpowiadasz na zagadke, on cie przepuszcza dalej.
Na ostatnim poziomie masz do wyboru 4 dzwignie. Po pociagnieciu jednej-3 demony. 2-4 warlock.3-5 behemot. 4-7 DL. Po pokonaniu calego topwarzystwa(taaa juz to widze) otwiera sie portal. Wchodzisz do pokoju z nagrodami...Ale reward wymyslcie sami

Moze wymysle kolejne To chyba do dzialu Tworczosc, co?

@re down
Myslalem zeby mzoe ten NPC podawal kilka rzeczy-losowo...I np raz trzeba rozlozyc food tak, raz siak, a raz śmak...A znowu kiedy indziej to trzeba np odpowiedziec na jego zagadke...Mozliwosci jest duzo...
I wogole my to piszemy dla przyjemnosci i 4fun a nie zeby na serio to wprowadzili(przynajmniej ja bo to nierealne prawie jest... jak ktos chce to moze zamiescic moj pomysl, bez konsekwencji