Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2005, 12:24   #123
BaRkuS_LuCeRa
Użytkownik Forum

BaRkuS_LuCeRa's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Nie chcecie wiedziec

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lucera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Goox
Według mnie nie wiem co macie do poprzedniach update- fakt niektore rzeczy staly sie troche gorsze, ale narzekaja tylko prymitywy co nie potrafia grac. Ja sie ciesze z kazdego update-zawsze jest dobry : )
Co do rozdzek- nic specjalnego, poprostu chcą dac mozliwosc sorc/drutom nie byc tak bardzo uzaleznionym od blokerow.
Powiem tylko tyle ten człek ma moc...

Edit: Jeszcze mam nadzieję że cipowie nie zawalą znowu i nie będe musiał znowu lvl nadrabiac na ue .... każdy chyab wie że trzeba 34 lvl (mi brakuje juz tylko 2 ) wienc martwi mnie troche zmiana kosztow czarow w manie reszta mi zwisa i powiewa .... no oprocz rożdzek zawsze jakas odmiana... ale nie tak nie moze być że palkowie som udupiani teraz powinni im dac czar aby wytwarazli sam,i sobie 20 spearow ktore wazom 5oz jaden... a jeszcze jedno ktos powiedzial ze knajt jest najtrudniejszą profesją.... nie jest on moze w kazdj chwili isc na hunta wystarczy ze ma zapas uhow itp a druid palek i mag?? oni muszom zbierac runki bolty strzaly itp.... wienc ludzie wiem ze moje gadanie może komus nie pasowac ale moim zdaniem taka jest prawada . Zkonczyłen dziękuję panstwu

Ostatnio edytowany przez BaRkuS_LuCeRa - 25-11-2005 o 12:33.
BaRkuS_LuCeRa jest offline