Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2005, 13:37   #90
Chemik50
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Grevelo
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 9
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
Chemik50 ma numer GG 5454695
Strzałka To nie dla mnie!!:D

Za***isty poradnik ale nie jest mi potrzbny poniewaz juz 3 razy padlem i nie załamuje sie lecz za pierwszym razem jak padlem to bylo tak dzien wczesniej w nocy skilowalem na dwarf's i zabilem jedna osobe za blkownia spawnu i zabijanie go-.-. Potem przyszedl next noob z ciennkim eq itp. kopwaly go dwarfs, mowie moze walne mu test hits bo adve mialem 5 skils i nie poczulem tego uczucia wiec walem i padl-.-. Next Day rano zniknol mi tajemniczo bp of uhs wiec pomyslalem ze napewno po restarcie serva just znikna wiec postanowilem zabic druta afk . Zabilem niezly loot 7 Bp og hmms, 2 bp of uhs Nagle wlogowal sie kratke dalej 70 MS byl to wlasnie on ten 16 Druid-.-. nie mialem otwrtego calego bp of uhs i padlem na 2 sds.
Next Death byl na trapie z red skulle ale bez eq poniewaz szlem do domku Rl freind a gdy padlem od 70MS gdy byl rs nadrabilamiem kase uhami zarobilem ponad 200k przez miesiac ale nawet sie nie skaplem ze 70MS wyslal parclem mi moje eq;]. 3 death byl od pk-.- 100+ Elite Knight And 80+MS zabili mnie gdy wracalem z Kopalni na gaba most.Dlugo sie trzymalem chociaz ze Elite pil manasy na exori a steven na ue itp . dostalem combo exori ue i sd's i nie padlem dopiero gdy skonczyly mi sie uhy przy wejsciu do carlin-.-Aaah... ze tez mialem takiego pecha. Ale nie załamalem sie tymi dedami wiec gralem dalej a nawet postanowilem sie prezniesc na nowy swiat poniewaz tamten byl za stary nie moge podac nazwy poniewaz nie chce sobie narobic biedy i nie zalamuje sie tylko teraz czekam na nwoe swaity z mysla ze powstana lada dzien Coment plz
Chemik50 jest offline   Odpowiedz z Cytatem