Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
to co tam bylo to PA - twoje słowa
Ludzie oni wreszcie sie do tego przyznali "Arcanium to gildia PA"
|
Ja nieuczestniczylem w tym PA, a naleze do Arcanium wiec twoja wypowiedz jest nielogiczna, co za tym idzie nieprawdziwa, wniosek? Arcanium to nie gildia PA. OWN3D!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berger
Rondel po to ten Zyrex tam expi by zajac twoje , groha shamali i innych miejsce w Arcanium jak przyexpi.... N/C
|
Nastepny qr** znawca sie znalazl, skoro jestes tak poinformowany to moze mi powiesz kiedy bedzie masslog? Ale pamietaj jak niemasz racji to bedzie ciezko z tobą-.-
Talis Yuniz: Szkoda twojego wyslilku, niewiem moze ja z Sheilonem i Laubau bieglem jakos tak inaczej niz oni to sobie wyobrazaja wiec niekwalifikuje sie to do ICH wyobrazenia lub definicji "open" battle lol
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Banditos
oczywiscie swiety rondel to odwrocil
|
Tak, odwrocilem? a powiedz mi co powiedzialem nietak?
widze ze lubisz negowac wszystko co niektorzy powiedza tlyko dlatego ze to oni mowią...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
LOL jak bentero mial 40 lvl to yamahati mial innego wlasciciela wiec cichosza. Chcesz dowodow to ci je dam jak na tacy ale nie chciej zebym je tutaj wymienil.
|
Ktory mieszka 200 metrow od nas? LoL

Kisia byl wlascicielem konta z Yamahati w tym czasie, niema co do tego zadnej watpliwosci
P.S. Jak czytam niektore wypowiedzi, to mi sie az niechce wchodzic na to forum...
Signed Rondel