Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2005, 08:24   #85
Specter
Użytkownik Forum

Specter's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2004
Lokacja: Wśród Twoich koszmarów

Stan: Tutor
Imię:
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
Wyślij wiadomość przez ICQ do Specter Specter ma numer GG 8296275 Send a message via Skype™ to Specter
Domyślny

Witam,
Chcę uroczyście powiadomić iż własnie w tym momencie oddałem do uzyku forum o grze Adventure Quest

No dobra a teraz bardziej na luzie: tak więc wystartowało forum, znajduje się pod adresem http://battleon.xt.pl , w najbliższych planach jest też zrobienie strony. Na forum nie ma chwilowo praktycznie nikogo, w tym momencie tylko ja. Jest tam już troche materiałów, ale narazie nizebyt dużo, mam nadzieje że szybko się rozrośnie. Jeśli strona stanie się bardziej popularna, planuje wykupić domenę battleon.pl, ale to jeszcze nie teraz. Wysłałem emaila do Artrixa, jest szansa że w najbliższym czasie strona będzie w dziale linki na oficjalnej stronie.
Szczegóły będe podawał na pw, lub na tamtym forum.

PS. Soryy za 2 post pod rząd, ale to wyjątek i trzeba bumpować temat, więc proszę o nieraportowanie tego posta. Tak samo nie mówcie że to jest "nieuzgodniona z MatKusem reklama", ponieważ byłoby tak tylko w wypadku gdyby była to strona o Tibii.

A więc do zobaczenia na forum!

"Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę."

Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz

Specter jest offline   Odpowiedz z Cytatem