Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2005, 09:04   #16
Dzienciol
Użytkownik Forum

Dzienciol's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Imię: :^)
Domyślny

Ja słyszalem ze jest droga do bazyla bo ponoć Bubble na nim kiedys padla (albo na drodze do niego) wczoraj tak z kumplem wlasnie zwiedzialismy Kazzo i doszlismy do tego skarbaca , w tym korytarzu ktory do niego prowadzi juz za tymi drzwiami gdzie biega tych 4 Guardow za na ziemi takie kamienie jakie znajduja sie w depo, takie jakby sie na nie stanelo a one cos otwieraly.To nas zastanowilo ale jak stanelismy na jeden z nich nic sie nie stalo , a jest ich tam sporo.Może po prostu jest to tak ze np. 100 lvl maja stanac na nie a posąg na dole sie przesuwa ??? a moze trzeba w tym samym momencie na nie stanac ??? Nigdy nic nie wiadomo.
Ale jak idzie sie kopalnia w Kazzo na soldach widac w ziemi zakopanego Cyca , a cyc ma cośwspolnego z krasnoludami , tak jak kiedys byl ponoc Quest na Warlord Sworda , wiećwydaje mi sie ze da to sie jakos zrobic aby dojsc do tego Bazyla.
Kolejna sprawa to to ze slyszalem od kumpla ze z Bazyliszkiem da sie walczyc tylko w taki sposób aby on cie nie zobaczyl , a pomieszczenie jest tak male ze sie nie da , więc nie wiem
A może trzeba przekopac cale kopalnie Kazzo aby odkopac jakąs dżwignie ??? Kto wie
Mam nadzieje ze kiedys uda sie komuś odkryc tego Questa i pochodzi sobie z dsm legami ale jak slyszalem juz kiedys ktos je mial (10 latek) ktory kończyl grać w Tibie i wyrzucil je do wody , a one sa chyba tylko z tego Questu

POZDRAWIAM I SORRY ZE SIE TAK ROZPISALEM ^^
Dzienciol jest offline   Odpowiedz z Cytatem