A o to upragniona spolszczona wersja wywiadu :
>>02:20 Trebolious: Cześć
>>02:20 Savage Funkstar: cześć
>>02:20 Trebolious: Czy możesz odpowiedzieć mi na jakieś pytania ?
>>02:20 Savage Funkstar: tak
>>02:21 Trebolious: To będzie jak wywiad dla forum.tibia.pl [piszczel hyh]
>>02:22 Savage Funkstar: Jaki jest url dla tej strony internetowej?
>>02:22 Trebolious:
www.tibia.pl <
http://www.tibia.pl >
>>02:23 Trebolious: Najlepszy funsite o Tibii [piszcelu

]
>>02:23 Savage Funkstar: Więc
>>02:23 Savage Funkstar: Pytaj...
>>02:24 Trebolious: Tak, jesteś gotowy?
>>02:24 Savage Funkstar: Możemy zaczynać
>>02:24 Trebolious: Skąd jesteś ?
>>02:24 Savage Funkstar: Helsingborg , Szwecja
>>02:24 Savage Funkstar: Aby być dokładniejszym małe miasto Höganäs
>>02:25 Trebolious: Jakie jest twoje prawidziwe imię ?
>>02:26 Savage Funkstar: Każę ludziom, by nazywali mnie Felix , to wystarczy.
>>02:27 Trebolious: Jak długo grasz w tibie ? Kiedy zaczęłeś ?
>>02:28 Savage Funkstar: Och nie wiem..Gram dosyć długo. 3 lata być może. Jestem nie pewny. Coś podobnego do tego.Troche mnie to już znudziło
>>02:28 Trebolious: Czy któryś z twoich kolegów , przyjaciół powiedział Ci o Tibii , czy Ty znalazłeś ją sam na własny zakres.
>>02:30 Savage Funkstar: Pierwszy raz widziałem, Tibię w szkole. Obiecałem sobie, by nigdy nie zacząć grać ze względu na słabą i nudzącą grafikę
>>02:30 Savage Funkstar: Ale dobrze , nie miałem co robić więc założyłem konto
>>02:30 Savage Funkstar: Kiedy zaczęłem rozumieć tę grę była całkiem zabawna. Teraz już wiem że nie powinno oceniać się gry po jej grafice
>>02:30 Trebolious: To jest twój pierwszy charakter, albo miałeś innie wcześniej ?
>>02:31 Savage Funkstar: Mój pierwszy charakter to 32poziom rycerza. Polowałem wyłącznie na Rotwormach [robaki jakies takie;p] ,gdyż nie wiedziałem o istnieniu innych
>>02:31 Savage Funkstar: Rotwormy były zabawą.
>>02:32 Trebolious: Dużo ludzi, którzy widzieli twój znakomity i interesujący film. Myśli sobie dlaczego nie zdobyłeś lepszego ekwipunku ,patrząc na twój poziom. Możesz odpowiedzieć jakoś na to ?
>>02:33 Trebolious: Pamiętaj że nie musisz odpowiadać na moje pytania
>>02:34 Savage Funkstar: Zrobiłem światową zamianę jakiś czas temu więc, dlatego. To poprawiło się , i dostałem jakieś rzeczy idące, grając dalej. Jak dobrze pójdzie to będzie gotowe w PART3 filmie, który będzie jak najwcześniej.
>>02:36 Trebolious: Około filmu PART 2 powiedziałeś tam do pierwszego celu "sorry Bro", co to miało znaczyć ?
>>02:38 Savage Funkstar: Naprawdę nie znaczyło niczego. Próbuję być miły do jakichś ofiar i robię mały żarcik o całej zaistniałej sytuacji. Ja nie jestem poważny jaki byłem "grając w Tibię" . Ja nie jestem jego przyjacielem ani bratem
>>02:40 Trebolious: Dlaczego zdecydował zacząć wojnę, Jesteś zmęczony tibią? Albo chciałeś stać się sławny (jeżeli tak, widzę, jak to działa ^^ )
>>02:43 Savage Funkstar: Dobrze ,stałem się zmęczony ,pchany na około. Wiem, że nie byłem Bogiem samego siebie ,ale kiedy stajesz się [Power Abusserem prześladowca coś w tym stylu] przez ludzi stajesz się naprawdę sfrustrowany i szalony i gra staje się nudna. Raczej staję i walczę i sądzę że mam rację niż inni.
>>02:44 Savage Funkstar: Nie pozbawiłem tego ze sławy. Tylko z gniewu.
>>02:45 Trebolious: Co zrobisz jeżeli to nie zadziała ? Zdecydujesz się opuścić serwer i zacząć grę na innym ? Czy tylko zapłacisz by grać dalej
>>02:47 Savage Funkstar: Wątpię , że zmienię UV i zmienię Hiberna sam. Potrzebuję więcej sojuszników, by zrobić,dostać jakichś przyjaciół, którzy są skłonni, by walczyć ze mną. Spodziewam się, że to się opłaca. Walka będzie toczyć się do Rookgard'u. Nie mam czasu na stworzenie nowej postaci na innym serwerze. Więc zostaję tutaj i będę atakował. Myślę że to się opłaca
>>02:49 Trebolious: Powiedziałeś że "wątpię, że zmienię i sprowadzę na dół UV", i myślę że ten 103 starszy druid co go zabiłeś nie był w UV. To był losowy cel ? Czy miałeś jakieś powody do zabicia go?
>>02:50 Savage Funkstar: Jest dużo ludzi mówiących o tym druidzie. Jeżeli on był ujustified zabić albo nie. On był na mojej liście i byłem usprawiedliwiony zabić go. Przyjaciele UV też spadną na dół [pewnie ich też pyknie

]
>>02:53 Trebolious: Myślisz, że UV jest tylko zbyt potężny? Jeżeli chcesz ich zabić , i ich przyjaciół , znajomych masz 50% szans na Hibernie że gildie które dają coś na Hibernie będą walczyć przeciwko Tobie. Więc ta gildia nigdy nie zdobędzie respektu
>>02:57 Savage Funkstar: Ludzie potrzebują stawać się w obronie siebie i zatrzymać bycie tak przestraszony UV. Wiem, że to bierze dużo odwagi, by zrobić to. Jeżeli nie dostałeś niczego, by ponieść klęskę , polubisz mnie , powiedziałbym śmiało i pokazał bym im że nie są przestraszeni. Ponieważ powiedziałem przed tym, i nie mogę wygrać tej wojny sam ;-(...
>>02:58 Trebolious: Jak spróbujesz wziąć ich na swoją stronę ?
>>03:01 Savage Funkstar: Zdobyłem małą armię niedawno, około 4 do 7 ludzi z dobrym poziomem, niektórzy nawet lepsi odemnie. Kiedy ludzie zobaczą nas i do nas dołączą przekonają się że UV nie jest nieśmiertelna !!

>>03:02 Trebolious: Dobrze, ostatnie pytanie
>>03:02 Trebolious: Co myślisz o Seromontisie? Zapamiętaj, że polscy gracze kochają go.
>>03:04 Savage Funkstar: Ah. Jestem za szybki dla niego .Nieee on jest wporządku ,Jest najsilniejszy z dobrych poziomów UV. Nie mam nic do niego =)
>>03:04 Savage Funkstar: Jak również duże gratulacje dla jego magicznego poziomu 9 =)
>>03:05 Trebolious: On będzie się cieszył jak to zobaczy.
>>03:05 Savage Funkstar: hehe , on zasługuje na to
>>03:06 Trebolious: Dobrze, dziękuję, że dałeś mi szansę, bym mógł rozmawiać z Tobą, to było bardzo duża przyjemność dla mnie. Naprawdę , spodziewam się że skopiesz im tyłki

>>03:07 Savage Funkstar: Dzięks za wywiad i przepraszam za mój nieudolny angielski
>>03:08 Dziki Funkstar: Duże pozdro dla wszystkich PL's <jea dzieks

>
>>03:08 Trebolious: Dzięki znów.Dużo pracy czeka mnie teraz by wystawić to na tibia.pl, i spodziewam się, że administraca jeucieszą się tym.
>>03:08 Trebolious: Co do angielskiego ,żaden problem, jak widzisz mój angielski nie jest taki dobry.
>>03:08 Savage Funkstar: Żegnam. Jestem pewny, że będziesz pracował.
>>03:08 Dziki Funkstar: I nie ma problemu zrozumiałem to wszystko
>>03:09 Savage Funkstar: BTW
>>03:09 Savage Funkstar: albo nieważne. Będzie to zaskoczenie do następnego filmu.
>>03:11 Trebolious: Nie mogę się doczekać muszę to zobaczyć !!
Mam nadzieję że teXt jest zrozumiały

Pozdrowienia ~Lati