Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2005, 10:21   #278
Thanathos
Użytkownik forum

Thanathos's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Krotoszyn

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Lucera
Poziom: 13
Skille: 17/19
Poziom mag.: 16
Thanathos ma numer GG 8644822
Evul Wystarczy Pomyśleć

Siemka,i jeśli chodzi o to pytanie to najlepiej zaufać umiejętnością postaci czyli każdy ma tylko to co umie

Knight:Według mnie niema żadnych szans powiewarz dogonienie druida albo sorca bedzie trudne więdz Utani Gran Hur i to bedzie ten broblem.A jeśli chodzi o paladyna to zanim do pala dojdzie to dostanie troche power boltów ale i tak by mogl dednac lecz gdy go dogoni niechcial by nikt być w skurze palla .

Paladyn:No ta postać ma dosyć duże szanse jak mówie może i sorc i druid mają Utani Gran Hur to przecierz on na odległość hehe ale jak wiemy sorc i druid maja Magic Shield wiec dosyć by sie meczył.Jesli chodzi o knighta to chce przypomniec że knight dostal by pare razy z sd .

Sorcerer:Ta postać ma Utani Gran Hur i jeszcze wali z sd no i według mnie jest za szybka dla knighta a paladyn zato ma power bolty noom i to by było ciekawe kto paladyn czy sorc a druid niebyl by łatwy praktycznie by wygral co by dostal z sd by sie uhnol i by walil w sorca z innych swojich magi.

Druid:Ta postać ma dosyć dużo run ofensywnych i posiada uhy według mnie ma największą przewage z wszystkich klas .

I jeszcze jedno to tylko moje zdanie i jeszcze wszystko jest warzne od umiejętności .
Thanathos jest offline