Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
Farmić to ja będę bijąc White Mantles'ów...
A jak chcesz wiedzieć... Farming W/Mo polega na daniu jak największej ilości Smiting Skilli do paska (najlepiej takich co na ciebie wchodzą... ;P - nie takich co działają na daną powierzchnię).
Builda ci nie podam bo to Top Secretus ;P .
Ale farmić także będzie mozna w SD (Snake Dance).
(Tak wiem że jest ten update że potwory uciekają od mass dmg ... ale ja mam na to sposób - także top secretus ;P ).
|
Ahhh, masz przestarzale info

propo w/mo, teraz mam w smiting 0

biore balthazar's aure po to zeby jak mnie otocza uciekly, jezeli chcesz to sie odezwij ign: Jadrol Pl. Srednio biore 10 na klate (gdyby nie update to bym z 15-20 bral, bo jak wiadomo im wiecej tym latwiej [imho]). I ostatnio na gryfach lece black i silver dye wiec da sie zarobic, wystarczy sie pobawic buildem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
Aha, co do sworda, kupiłem dziś jeden za 20k
Max dmg (gold)
Armor penetration (11%)
18%+ dmg (vs. hexed foes)
30 hp
10 sword req
i coś tam jeszcze ;P (1 jeszcze dodatek był)
oraz mam tarcze (to ze skrzyni w fire ring'u wypadło ;P ):
16 def (11 req ;/ )
Quick Recovery from Blind (Ranger kiss maj ass ;P , ofcoze bez przesady ;/ )
+39 hp (while hexed - czyli, mesmerki... hexujcie ;* ).
|
vs hexed jest max 15% (pewnie Ci chodzilo while hexed)
AP jest max 10%/10%.
Ja kupilem dzis Rockmoldera 20/10 za 2k a moge go sprzedac za kolo 40k.
Do farmu lepiej wez sobie Crimson Carapace Shield z Dzungli 12arm req9 +45hp while enchanted received dmg -2 while enchanted.
Teraz robie sobie solo farmera do UW (nie mo/w)
Znam jeszcze jedna fajna miejscowke. ale to jest ''Tope Secretus''

Ten twoj czarny miecz to pewnie Fellblade (czarny z animacja swiatla)
Ale ja i tak wole Chaos Axe'a, Zwlaszcza pomaranczowego.
Miecz na PvP jest slabiutki w/e z Hammerem i shakerem ownuje zwlaszcza jak ma jeszcze 2 Ele z aftershockami to wchodzi kolo 400 na 2 sek wiec monki go nie wyprotuja.
Nekromanta ten spell sie nazywa Aura Of Restoration i sie go dostaje w 1 qescie w pre Ascalonie jak dostajesz pierwsze 2 skille, a po 2 co to za pomysl zeby Ele sie sam leczyl :| od tego sa monki.
Apropo w/mo na arenie znam build (top secretus) w ktorym hity z axe'a wchodza po 150.