Temat: Arharia
Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2005, 13:51   #1
Blind Guardian
Użytkownik Forum

Blind Guardian's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania

Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Blind Guardian ma numer GG 3206657
Domyślny Arharia

Arharia to gra typu... MMORPG przez przegladarke internetowa wiec nie trzeba nic sciagac Coz wiecej dodac... jak ktos chce pograc to niech sie rejestruje na http://www.arharia.com/register.php?ref=573 (link jest z refem dla mnie > Gra w jezyku polskim wiec nie powinno byc problemow

Arharia to swiat, w ktorym toczy sie rozgrywka. Posiada jedno miasto zwane Gandar. W Gandarze mozemy robic wiele rzeczy, zaczynajac od podniesienia umiejetnosci, poprzez gotowanie, spanie, przezywanie przygod w roznych miejscach, zarzadzanie fabrykami, farmami, kopalniami, na kapieli w lazni konczac . Co do profesji to jak dola mnie nie ma ich za wiele bo sa tylko takie jak: wojownik, barbarzynca, zlodziej, paladyn, mag, rzemieslnik (zagadka: ktora to postac dystansowa...?) Gra ma prawie same zalety ale jest tez i pare wad. Jedna z wad jest to ze czesto sie serwer psuje... np. teraz jak pisze ten text, to serw nie dziala . Arharia oferuje bardzo wiele mozliwosci wiec mysle ze warto w nia zagrac... No coz, rejestrowac sie!!!111jeden

PS. Nie dolaczajcie do zadnego z klanow bo powstanie niedlugo (2-3 dni) nowy, tylko dla tibijczykow
PSS. Od razu mowie, ze multikonta nie przejda

Wszelkie pytanie odnosnie gry prosze zadawac w tym temacie lub do mnie na PW. Milej gry ^^

Indzoj!

@down
Jaki ID w grze masz?

Ostatnio edytowany przez Blind Guardian - 28-11-2005 o 07:35.
Blind Guardian jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.