Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2005, 14:58   #519
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jadrol
Ahhh, masz przestarzale info propo w/mo, teraz mam w smiting 0 biore balthazar's aure po to zeby jak mnie otocza uciekly, jezeli chcesz to sie odezwij ign: Jadrol Pl. Srednio biore 10 na klate (gdyby nie update to bym z 15-20 bral, bo jak wiadomo im wiecej tym latwiej [imho]). I ostatnio na gryfach lece black i silver dye wiec da sie zarobic, wystarczy sie pobawic buildem.

vs hexed jest max 15% (pewnie Ci chodzilo while hexed)
AP jest max 10%/10%.
Ja kupilem dzis Rockmoldera 20/10 za 2k a moge go sprzedac za kolo 40k.
Do farmu lepiej wez sobie Crimson Carapace Shield z Dzungli 12arm req9 +45hp while enchanted received dmg -2 while enchanted.

Teraz robie sobie solo farmera do UW (nie mo/w)
Znam jeszcze jedna fajna miejscowke. ale to jest ''Tope Secretus''
Ten twoj czarny miecz to pewnie Fellblade (czarny z animacja swiatla)
Ale ja i tak wole Chaos Axe'a, Zwlaszcza pomaranczowego.
Miecz na PvP jest slabiutki w/e z Hammerem i shakerem ownuje zwlaszcza jak ma jeszcze 2 Ele z aftershockami to wchodzi kolo 400 na 2 sek wiec monki go nie wyprotuja.

Nekromanta ten spell sie nazywa Aura Of Restoration i sie go dostaje w 1 qescie w pre Ascalonie jak dostajesz pierwsze 2 skille, a po 2 co to za pomysl zeby Ele sie sam leczyl :| od tego sa monki.

Apropo w/mo na arenie znam build (top secretus) w ktorym hity z axe'a wchodza po 150.

tia, masz racje, ździebko go podrasowałem ;P . 10% penetrationa i 15% Vs hexed...

I to nie Fellblade ale normalny longsowrd (ale miałem buga - taka fajna karta graficzna w "mym" kompie jest.. .Geforce 2 mx 100/200... robi fajne czasami jaja ;P - że cały miecz zrobiłsię całkowicie czarny ! (żadnych refleksji itp...).

Topic:
co do builda tego monka co podałem, no nie wiem.. ja jakoś wyrabiam wyśmienicie z Energią... no ale cóż ;P ja sie do niego przyzwyczaiłem... a iż lecze w odpowiednim momęcie jakoś udaje mi się (no czasem, jak trafie na dennego teama ...co wali każdy innego to wiadomo).

Spike ze Strip Enchantem... lub Shatter Enchantment ... to prota se wiesz...

Ale nvm ;P Dziś jestem ździebko naćpany (wczoraj, a raczej dziś, poszedłem spać o 3..a wstałem o 7 :/ ... ).

Co by tu jeszcze nabazgrać...
Mam nawet spoczko farm builda dla warriorka/mo, tylko że taki sobie dmg zadaje dookoła (żadnych skilli co powoduje że zadaje masowe dmg.. .znaczy się spelli, typu fire storm - ofcoze to tylko przykład, bo wiadomo, tera potworki uciekają ;/ ).
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem