Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
Humm... ok moge powiedziec co napiesalem na GC.. Jakis kolo za***al mi RL bo pekowal sobie w amazon cam wlazlem fqrwiony i powiedzialem ze go za***e bo mnie f****a takie PA, to Shandul napisal Yamie to co bylo na GC i Yama napisal ze nie mam prawa go ruszyc bo jest pod opieka Arc, bylem fqrwiony i powiedzialem ze sram ta to kto go chroni i jak ktos mu przybiegnie pomoc to za***e i ze jak Yama przyjdzie go bic to moge walczyc z nim <- tak bylo jak ktos zaprzeczy poprostu klamie.
@Rondel- Jestem polakiem i zobacz jak mnie potraktowaly Szweduchy w cyclo... To jest PA i jesli chcecie to przemilczec znaczy ze naprawde ten serw upadnie... Powiem ci jeszcze ze jak napisalem im ze bylem dla niego mily a on hamski oni mowili ze klamie jak im powiedzielm ze moge dac im SSa to oni na to ze nic ich to nie opchodzi i teraz Zyrex przez 2 tyg bedzie w cyclo i ich to nie obchodzi. I nadal twierdze ze Arc tylko potrzebuje was do pomocy poki jestescie silnym i znaczacym sojusznikiem. Inie pisz ze ja mowie ze jestes PA bo nie zamienilem w Tibi z toba slowa, ani nigdy sie nie spotkalismy choc raz powiem ze zachowales sie fair w sotosunku do mojego kumpla. Nie mowie ze cale Arc jest złe i spaczone bo znam pare osob od was i mowie ze sa w 100% fair, ale naprawde nie kumam czemu bronisz Arc tak bardzo. I mam do ciebie jedna prosbe bo "wydajesz" mi sie spoko, wypowiedz sie PROSZE o tym co bylo w cyclo, cala rozmowe masz moja na tibia.com i moge ci nawet wyslac ssa z caleg gadki do momentu jak mnie na******li.
@Yama- Prosze przypomnij nasza gadke z 40 lvla bo jak mialem 40 lvl bylo to podczas wojny SS vs DR a ja nie przypominam sobie bym wtedy z toba gadal bo byles retired i wogole sie nie logowales (Jak miales retired i padles na solo demona na koniec kariery ja mialem okolo 30 lvla i bylem "tłem" ktore watpie bys zapamietal tak dawno temu). Kazdy co uwaza ze lvl uderzyl mi do glowy jest debilem bo nikt z was nie zna mnie i nie wie jak gadam z lov lvlami w cyclo ani innymi a podajcie choc 1 osobe ktora miala ze mna problemy badz w stosunku do ktorej bylem nie fair bo akurat uwazam ze gram w stsosunku do all ludzi na iridi jak najbardziej wporzadku, a tymbardziej ze poza forum tibia.pl nie zamienilismy nawet zdania, poza tym pk.
@Talis Y~ - Nie mowie ze w NR nie ma PAbuserow bo sa, ale nie wszyscy i nie mow ze w Arc nie ma PA bo ja jestem najlepszym dowodem ze Jest.
|
Ben wiesz, ze ci elubie i chcialem ci tylko przypomniec, ze wypowiedzi twoje wtedy na Gc skopiowalem za twoim pozwoleniem. pozniewaz zapytalem ci eczy mam mu ta rozmowe skopiowac, wtedy zezwoliles na to i pozniej jzu rozmawialiscie sobie na prv. BTW szkoda ze jestes retired