Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin
Wiesz myślałem żeby to olać, ale stwierdziłem że wole zaplacic te 20k i móc spokojnie grac i nie meczyc sie mysla ze jestem Hunted od Drazharma...
Może i popelnie glupote ale cóż to tylko gra..
Pozdrawiam Fisz~
|
I tak jak zacznie mu się nudzić to padniesz za nic.
No i prosze ... godzina 20:00 + Jest niedziela 27 listopada obiło mi sie o uszy jakiś czas temu że SF siedzi w pz jak jest wanted online za to wanted sie nie boi niczego i wszyscy robią co chcą no i stało sie...
Wlaśnie tego dnia wszyscy członkowie wanted którzy byli online nie wyszli z pz (mam na mysli statek na edron) bądź co bądź Drazharm był nastawiony na jakąś bitwe bo nawet próbowal zadzwonić po reszte co się poxniej okazalo wbil Bekas i jego Gammblerek a postali dalej na statku (w czasie gdy szwedzi robili demon helmet quest) szwedzi wrocili na statek na edron gdzie w starchu i zwątpienu siedzial Drazharm z jego ekipką.Nagle wbił mina i falzer posiedzieli 5/10 minutek i olali Draza i sobie poszli i nawet nie bylo ich widac

.Draz sie troche poośmieszał i chciał pokazac jaki to on mocny i blokowal npc na statku (Gratulacje za bohaterski wyczyn to bylo cos

). Pozniej wanted sie wylogowalo i du*a.
Wiec Drazik ani nikt inny z wanted , nei mowcie ze my sie boimy a wy jestescie najlepsi bo widac kto sie bal teraz :/