Zobacz pojedynczy post
stary 27-11-2005, 22:26   #44
Massej
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 11 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jasmino
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 46
Skille: 77/78
Poziom mag.: 5
Massej ma numer GG 6894769
Domyślny Sprostowanie

Chcialem sprostowac ten post gdyz nie wszystko jest tu prawda, a wiec post ten nie zostal napisany przez jasmino gdyz to ja nim jestem. Pod moj nick podal sie natomiast Dourge pewnie dlatego gdyz mu sie zrobilo zal mojego losu . On sam jak mowil zaatakowal mnie gdyz poprosil go o to Chaos Drake ktorym jest moim zdaniem prowodyrem tego zajscia. Chcialem tez dodac ze gildia Drakonis nie jest zla gildia gdyz tak naprawde mam doniej pelny respek i uwazam za przyklad dla innych, nie mam tez zalu do Head Drake ktory to o spisku Chaosa i Dourge nic nie wiedzial kazdy na jego miejscu zrobil by to samo. I jeszcze jedno czemu uwazacie mnie za nooba ze oddalem itemki ?. Myslalem ze Chaos nie posunie sie ostatecznie do zabicia mnie, ale to co zrobil przekroczylo szczyt beszczelnosci. Itemki i tak mialem na drugi dzien dzieki kumpla na ktorych moge zawsze polegac tylko troche slapsze ale zawsze cos tymbardziej ze za darmo Szkoda tylko skilla i lvca ale jakos przezyje. Head mimo ze mam nowe itemki nie zapomnij ze obiecales sie zrekompensowac moze ta smierc wyjdzie mi jeszcze na plus thx all walczmy o nowa dobra saphire!!

Ostatnio edytowany przez Massej - 27-11-2005 o 23:05.
Massej jest offline   Odpowiedz z Cytatem