Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2005, 15:32   #1557
Łukasz789
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Imię: Luki Druid
Profesja: Druid
Gildia: Nie mam
Świat: Furora
Poziom: 25
Skille: 15/26
Poziom mag.: 32
Łukasz789 ma numer GG 2234134
Domyślny

Dobra ziomy...
Sam jestem knightem obecnie prawie na 22levem ( mialbym z 50 ale moge grac tylko w sobote i niedziele ito po 1godzinie, coz tacy rodzice).
Od 17levela i skilow 45/40 chodzilem do ghostlandu (przynajmniej 60 many i exane pox[czar na odtrutke]) .
Do Ghostlandu wchodzimy przez jaskinie krolikow i kierujemy sie w lewo az do dziury, jestesmy zaraz pod ziemia czyli nazwijmy to poziom -1, schodzimy jeszcze nizej (poziom -2) i sobie chodzimy zabijajc ghule i scorpy (Mi levelszedl w godzine jeden albo i troszke mniej , a mlevel tez idzie bo na scorpach czesto trzeba exana pox bo zatruwaja mocno).
UWAGA!!!!! Nie schodzcie na nizsze poziomy bo sa tam juz lepsze potwory takie jak Demon skeletony stalkery i inne , a pozatym ghule i scopry ale w duzych grupach , wiec radze tam isc dopiero na 27-29 levelu z BP Uh i BP GFB.
Z tej wyprawy jest tez duzy loot bo z ghuli wypada duzo kasy (srednio 20gp) oraz brass helmety,viking helmet i mace .
Mi po paru levelach tam zrobionych poprostu mi sie znudzilo wiec postanowilem isc gdzie indziej.
Otoz jezeli niektorzy wiedza gdzie to jest to dobrze , bo ja nie umiem za bardzo wytlumaczyc drogi ale sprobuje :
1. Dochodzimy do mostku dwarfow idziemy nim na dol i w prawo.
2. Idziemy do pustyni i kierujemy sie na max dol ale w prawa strone max.
3. Idziemy w dol co jakis czas idziemy jedna dwie kratki w bok az dojdziemy do NPC Lorbas (na tibia.pl w mapach jest to chyba zaznaczone gdzie to wiec latwo znajdziecie)
4.idziemy dalej w dol az do swiatyni.
5. idziemy na dol albo w lewo i na mostek
6. Na dole w swiatyni sa Wild Wariory ,Bandity i SMuglery (jednymslowem gowna), na mostku obok swiatyni jest to samo ale mozna spotkac jednego centipende(tez gowno jak cholera).
7. Broń boze nie idziemy na sam dol w podiemach po lewej stronie bo tam jest Assians (nie wiem czy dobrze napisalem ale to taki bandyta czarny).

Dobra mam nadzieję ze niektorym pomoglem , nie czepiajcie się za bardzo bo gdybym mial wiecej czasu i myszke(tata daje mi myszki tylko w sobote i niedziele na godzine:/) wiec pisze sama klawiatura i mi trudno wkleic i zrobic tu mapke.

P.S.: JEszcze mozecie z lepszymi skilami 55/50 isc kolo thais na cyce (tzw. gora cycow) ale jezeli macie skile 49/46 i lepszy eq to idzcie na wzgorze miedzy carlin i Ab (kolo huntera , sa tam 1-2cyce) i walcie je z defa.

POWODZENIA!!!!!

AUREA RULEZZZ < POLACY RULEZ<<< LEGIA RULEZ!!!!!
Łukasz789 jest offline   Odpowiedz z Cytatem