Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2005, 18:31   #16
Pomocnik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2005

Domyślny

LoL Thais...Moze i dobre miejsce dla palla ale..ludzi to tam jest od grona...Nieraz to nawet jakis 50+ zajmie tam wszystko i co nie poexpisz sobie...Mojim zdaniem dla facc to Kazzo..Dwarfy co staje się dost dobrym treningiem i starcza na troche czasu..A nie trolle jak dobrze idze to pallkowi przy skillach 30~ uda sie na strzała..W kazz exp dobry bo tez dwarfy i nie mowcie ze od grona ludzi bo jest duzo respów potem of course soldki i guardy..Jezeli chodzi o miasto expienia dla palla to zdecydowanie Ank...Dobry exp na larvach (kasy sporo+ jedzenie) potem scaraby i tomby..(Często są ludzie) Lecz przewaznie to h lvle ujdające się Liche itp...albo resp z vampami więc te ghoule skelety,scaraby i mumie są udostępnione do expa..No cóz jezeli juz mamy dobry lvl (czyt 45+ bloker) mozemy udać się na dragi..Dobry exp ale..Pamiętaj nie chodz w resp gdzie są dwa dragi chyba ze blokuje Ci jakiś dobry knight..Na 50 lvlu to juz sam powinieneś chodzic na dragi ale tez nie na podwójne respy..
To by było na tyle jezeli ktos mnie skomentuje negatywnie to nie przejmuje się tym poniewaz to moje zdanie i będe się tego trzymał..Jezeli jakieś błędy stylistyczne,lub cos mi sie pomyliło..Poprawcie
Pomocnik jest offline   Odpowiedz z Cytatem