Zobacz pojedynczy post
stary 28-11-2005, 20:28   #78
Nivelis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Warszawa

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Draconians
Świat: Harmonia
Domyślny

Polecam o zapoznanie się dokładnie ze sprawą zanim się pisze publicznie obelgi na kogoś. Ci co nie grają na Saphirze niech się głęboko zastanowią nad swoim postępowaniem, bo masowa publiczna i prywatna obraza kogoś - nie mając pojęcia kim ta osoba jest i co na codzień robi - za to jedynie że zabił (w jego mniemaniu pk) jest godne pożałowania.

Jakim prawem oceniacie całą gildię skoro jest to wyrwana z kontekstu akcja do tego ukartowana w celu oczernienia jednego od nas?

Zalecam myślenie, powściągliwość w osądach i więcej kultury -.-

Dlaczego oceniacie serwer i ludzi na nim grających skoro nie macie pojęcia jakie panują tutaj układy, jakie dzieją się akcje i jak wiele pozytywnych sytuacji się na nim potrafi dziać? Grałem rok na Danubii i pól roku na Infernie, mam kontakt z kilkoma innymi serwerami - Saphira naprawdę jest godna podziwu i szacunku za te wszystkie inicjatywy jakie są tu przeprowadzane i za relacje w społecznośći. PK i PA nie mają tu nic do rzeczy, bo są na każdym serwerze i pretensje są te same - dziwne tylko że z liderami No Pain da się dogadać, poważnie rozmawiać i liczyć na ich respekt, jeśli tylko potrafi ktoś wykazać się inteligencją i potrafi rozmawiać.
Ci co piszą złe słowa o serwerze i gildiach (nie nazwę to krytyką bo za słabe to nawet na uznanie tego wogóle wypowiedzią) na forum - tu czy na tibia.com - są to w większości rozgoryczone dzieciaki pełne pretensji, roszczeń i nieopanowanych emocji. Zazwyczaj nie odpowiadam na takie dyskusje, tym razem jednak bronię wspaniałego człowieka i mojego bloodbro - Head'a

Hail Head!Hail Draconians! Hail Saphira!
Nivelis jest offline   Odpowiedz z Cytatem