rondel, iridia schodzi na psy... jesli tego jeszcze nie zauwazyles to cos z toba jest nie tak... jesli razem z twoimi kolegami z ARC nie zrobicie czegos zeby poleprzysc stan servera to z cala twoja gildia jest cos nie tak...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
Napisze go jeszcze raz  i bedzie git bedziesz mogl sie tam podpisac;p ban na tydzien mam za sharing a ja nigdy nie sharowalem LOL. w RL maja teraz ze mnie niezla zlewe. Dostalem bana bo napisalem ze char zostaje w lodzi jako ruchome depo :" This char will stay here as moving depo for my friend" i to jest wg nich sharing... juz pisze complaina 
|
CIPy to bardzo proste maszyny, ktore zostaly skonstruowane tylko do jednego: "FIND HIM & BAN HIM" wiec jak zobaczyli taki text na forum:
Cytuj:
This char will stay here as moving depo for my friend
|
to w dzikiej eXtazie postanowili cie zbanowac aby zaspokoic swe rzadze

zapamietaj sobie jedno: "każda CIPa, CIPą będzie", wiec nie wymagajmy zbyt wiele od ich malych musqóf...
ps. nie wierze, zeby Berger sharowal.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ilnic
Kolejny idiota, jak amsz p*******ć to sie lepiej w ogole nieodzywaj. Co niby ten post mial znaczyc ?? chyba tylko to ze jestes skonczonym kretynem
|
Cytuj:
Cytuj:
...a pozatym to ciebie powinno sie zamknac w zoo bo jestes pajacem i jak masz p*******c takie glupoty to lepiej sie w ogole nieodzywasz bo w******** ludzi
|
|
wiem ze w *******eniu glupot tobie nigdy nie dorownam...
Cytuj:
@Ogórek. Widze, ze jestes bardzo pewny siebie i w ogole, ale ciekawi mnie tylko czemu nieujawnisz swojego niku z tibii, czyzbys czegos sie bal??
|
z podobnego powodu jak i Berger oraz inni uzytkownicy forum ktorzy nie ujawniaja swojego nicku... z pewnoscia wszyscy sie ciebie boimy... o taaaaak...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
tylko nie rozumiem wczesniejszego posta...
|
zaden z moich postow nie mial cie 'atakowac' czy cos w tym stylu. wydaje mi sie ze poprostu zle to sobie zinterpretowales.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ogorek
z podobnego powodu jak i Berger
|
nie napisalem tego po to zeby sie przypieprzyc do ciebie, bo do ciebie nic nie mam [Ave Berger

], ale po to zeby wytlumaczyc Ilnic'owi ze jesli ktos nie podaje sowich danych to nie dla tego ze sie boi...
co do Rondla to go przepraszam, poprostu dowiedzialem sie ze ARC sie przypieprza do jednego z moich qmpli [bez zadnego, konkretnego powodu] i w akcie nagłego uniesienia potrzebowalem sie na kims wyzyc. sorry rondel ze padlo akurat na ciebie, tym bardziej, ze pomimo kliku twoich z deczka 'idiotycznych'

postow, to jeszcze zlego slowa o tobie w tibi nie uslyszlalem. wybacz jesli poczules sie urazony.
to chyba tyle. jesli cos jeszcze trzeba wyjasnic to postaram sie to zrobic.
ps. Rondel & Berger - peace boyz
ps. co do Ilnic'a to zdania nie zmieniem, czyli - kretyn
pozdr0