Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nicholas Slide
To dobrze, że go zabili zwiększyli w ten sposób średni poziom inteligencji na tym serwie (Chwilowo dopóki nie za logował się z powrotem pod dead’zie)... Bo tylko idiota oddaje itemy bez żadnej gwarancji, że nie zostanie zabity.
PS. GJ Head~Chaos.
PS2. Nazywacie ich „newbie” ? Wiecie co to słowo znaczy ? Dla mnie to na miano „newbie” zasługuje ten ziomek co padł.
|
XDDDDDddddd
Ja kocham twoje odpowiedzi ;>
Jak ktos chce nas zabic to zapraszamy na saphire, w koncu zwiekszamy populacje no nie ?

Osoby nie bedacy w gildi Draconians nie moga komentowac sytuacji jaka w niej panuje, bo pop prostu nie wiedza o tym nic ;p
Cala ta dyskusje zaczal Dourge, to on i jego koledzy napisali te kilka pierwszych postow imo z roznych kont. Tak wiec wieszajcie psy na nim a nie na Bogu ducha winnym Headzie. Naprawde fajne komentarze niektorych ludzi z Safiry;p myslalem ze juz wam sie skonczyl okres, ale widac nie <;
A szczerze mowiac to mam w gleboko w dupie to co tu wypisujecie, zajzalem tu bo zobaczylem link na forum gildi. Jak chcecie komentowac filmy to zostancie krytykami ;p
Moze tematem nastepnego postu bedzie "dlaczego chaos ukradl szynki sugide?";;;;;