Zobacz pojedynczy post
stary 29-11-2005, 12:27   #88
Siergiey
Użytkownik Forum

Siergiey's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Gildia: Draco~ 4ever
Świat: j3bac tibie
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voltiv
Skoro nie polaczkami to pewnie jesteście z rozgłośni ojca rydzyka. Wogóle ten film jest przesadzony, bo pokazuje jak ojciec rydzyk wraz z znajomymi zmuszają nieletniego do publicznego rozbierania się, a następnie znęcają się nad nim co prowadzi do jego śmierci. Admini powinni usunąć ten film z tego względu, że na to forum wchodzi dużo nieletnich.
nom, spox, tak dokladnie o to mi chodzilo.

@green
"Aż sobie tam postac zrobie zeby was ubic ..., żygać mi sie chce na wasz widok... Boże....
23:47 Chaos Drake: POLACY GUROM <- u rox dude -.-"
oke, zrob, bede mial szybsze respy ;d pozatym nikogo z nas nie ruszysz, gadac i ja sobie moge...i bede sie mial na kim wyzyc, i wogole bedzie fajnie,
pozatym, juz wszystko debilu zostalo wyjasnione, jak nie umiesz sam czytac to popros kogos z rodziny, zeby ci przeczytal i jeszcze wytlumaczyl...
Nie wytrzymuje jak czytam takie debile posty jak twoj, wez sie wstrzymaj z takimi komentarzami...
i nie oceniaj chaosa jesli go nie znasz, w przytoczonym przez ciebie cytacie, byla ironia...
i co do do zygania na nasz widok xD gdzie ty nas widziales? chyba tylko raz na filmiku ;d slabe masz nerwy jak juz po pierwszym spojrzeniu na chaosa i heada zbiera ci sie na hafty
ps jak przyjdziesz nas ubijac nie zazygaj calej klawiatury!! jeszcze klawisze ci wyzre albo cos :S
@n-o-2
a rob se i 5 postaci, na hi lewelu!1!! o ile wogole do takiego dojdziesz xD bede zaszczycony, jesli dokonasz takiego wyczynu specjalnie dla nas (=

i kolega wyzej
sam jestes nub ;d on zachowal sie jak nub oddajac eq...
Siergiey jest offline   Odpowiedz z Cytatem