Oryginalnie napisane przez Tomciu
Zacznijmy od tego, co powiedział juz sam Jasmino. Ten temat pojawil sie za sprawa Dourge, ktory chce mnie za wszelka cene pograzyc i zepsuc reputacje. Nie wiedzialem o tym, ze zaatakowal pierwszy. Myslalem, ze Chaos prosi mnie o pomoc pk, nie kogos niewinnego. Uwazam, ze zostalem wrobiony, ale w zwiazku z tym mam zamiar poczynic pewne kroki.
Chaos zostal wydalony z Draconians i narazie nie ma zadnej opcji aby wrocil, natomiast Dourge jest aktualnie hunted.
Jesli chodzi o indywidualne naprawienie mojego bledu, probowalem odzyskac cale eq, ktore zabral Dourge i sprzedal. Poniewaz nie udalo mi sie ich odzyskac, w tej chwili wysylam Jasmino 10bp uhs, medusa shield i Fire axe. Jesli nie bedzie tego uzywal moze sprzedac. Jesli zaraz pojawia sie smiechy i hihy bo: itemy sa warte max 10k - to darujcie je sobie poniewaz Saphira jest w miare nowym serwerem i jest to warte okolo ~80k razem z uhami.
Uwazam to za sprawiedliwe rozstrzygniecie sporu.
Mozecie mnie obrzucic wyzwiskami etc.
Aha, jesli chodzi o ten dopisek "Head nic nie mowil, bo tarzal sie ze smiechu" jest kompletna bzdura, nie mowilem nic poniewaz byl mi obojetny los, jak wtedy uwazalem, random PKera.
Uwazalem ze pk to pk, niewazne z jakiego kraju pochodzi i jaki ma lvl. Trzeba go pozbyc jakichkolwiek srodków do nastepnego pk. przykro mi, ze sie mylilem.
@Jasmino
Postaram sie o to, zeby Chaos takze Ci to zrekompensowal.
@Wyzywajaca mnie wiekszosc
Na przyszlosc ogladajcie dokladnie filmy, zbadajcie dokladnie sytuacje i zastanowcie sie dlaczego tak zrobilem a nie inaczej, dopiero pozniej osądzajcie jak byc powinno, a jak bylo.
FONT]
|