1 sprawa....Meandriel ile razy twoj char byl sprzdawany?Nie dzielilismy kont to ze zmienialismy sie w pilnowaniu podczas treningu (bo po co 2 osoby maja sie meczyc) to nie znaczy ze ekspilismy tez na zmiane, po zatym jestes jedyna osoba ktora tak twierdzi...To ze czasami nie mialem ochoty odpisywac niektorym osobom na pytanie " siema Don po ile jest fire sword"? I pisalem sory tu nie Don i wylaczalem to tez nic nie znaczy...Zreszta najblizsze mi osoby w tej grze wiedza wszystko i w sumie nie obchodzi mnie co wypisujesz Xddd.Kiedy poogladalem ten filmik przypominaja mi sie najlepsze momenty w tej grze, przypominaja mi sie momenty kiedy bylem tylko z kumplami...Wszystkie nocki, trenienie wkurzanie sie na siebie "don kiedy mi oddasz 20 k"

naprawde lezka moze poleciec

Na pytanie dlaczego taki skonczylismy, hmm gralismy od poczatku razem wspolne hunty , questy, huntowanie innych osob wiec dlaczego nie skonczyc razem?Gra byla ale sie skonczyla...nie bylo sensu wlazic czekac po 5 godzin w dp zaniedbywac inne rzeczy (chodzi mi o rl zycie) zeby ubic kretyna ktory chce mnie zabic w grze lol?Niech sie ciesza ze maja...jak sie przekonalem wszystko sie szybko konczy

Przekonalem sie tez ze nie nalezy ufac ludziom w grze!Taki Masakrowiec, na pytanie " dlaczego mnie sprzedales, myslalem ze jestesmy kumplami...?" odpowiedzial mi "Eli dal mi duzo kasy na manaski" xdd hehe nie no luss

Ale sa tez ludzie ktorzy do konca byli lojalni i za to wam dziekuje.Nawet Nemtor nie zachowal sie jak Ch... on byl w porzadku

Mysle ze jeszcze spotkamy sie kiedys w grze i pokazemy co niektorym na co nas stac

<< to do wtajemniczonych ;DD.
__________________________________________________ ___________
If you dont fight for your friends...
... Who will fight for you?
S± w życiu chwile które w pamięci zostan± ,chociaż czas mija one nie mijaj±, s± też osoby które raz poznane bywaj± niezapomniane.
...Impossible is Nothing...