Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 29-11-2005, 23:38   #256
patrikozzz
Zbanowany

patrikozzz's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2005

Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Polli~
Jak juz wspomniales wczesniej nie grales nigdy na azurce, nie masz pojecia co sie dzialo, co sie dzieje i co sie dziac bedzie...
Nawet jak bys gral na azurze to nie byles wsrod tych ktorzy jak by nie bylo decydowali o jej losach...wiec wytlumacz mi chlopcze co ty mozesz wiedzec o Drazie~, tej wojnie, nas ?
Ladny temat zalozyles i to ci trzeba przyznac...ale juz od komentowania i sadow sie powstrzymaj bo bredzisz...
Jesli sie dluzej zastanowic...to my praktycznie juz bylismy na nowym serwie...tylko i wylacznie zasluga Hawka i jego "pokoj" zatrzymala nas tam w ostatniej chwili, polowa swe~ wyniosla sie na nowe a my mielismy okazje podgonic z lvlkami...i nie wnikajac kto ile zrobil, kogo lepsza taktyka i terefere...to tylko i wylacznie to byl moment dzieki ktoremu jestesmy na Azurce...
Czy sie to komus podoba czy nie ...

Cheers~ Polli~
Oglądałem dziesiątki filmów z wojen, czytałem wiele postów etc. wiem co jest grane. Nom Ty zaje...cie decydowałeś o losach Azury, tak chyba tylko o liczniku zabitych ratów (a później i cave ratów) na statistics w tibia.com. Portret psychologiczny Draza został dokonany przezemnie już dawno, nikim tak bardzo nie gardzę, a zarazem szanuje jak jego xP Co do ladnego tematu to thx. Wiesz kur... czemu draz rozpoczął wojnę z 70 osobami? Bo on i osoby z obecnego Wanted mają takie PvP że walka nawet z 50 takimi jak Wy nie jest dla nich wyzwaniem, a 70 to deser, ale już więcej niż 50. Gdyby Draz chciał Was wygonić z serva a nie się zabawić to by poczekał :>

@Nosso - No shit serio Cors chce zabić Hawka? Ja myśle że się mylisz

A co do Draza to faktycznie postawił się szwedom na początku , ale terazs mu odj****o i jest jak jest.

[b]Lmao, to jest przykład że Hawek ma smth lajk 110 lv, a cors miałby "armię" ale z jego pvp by przegrał :<

Nom racja troszkę mu odj****o ale i tak Go kocham, jest on moim wodzem poszedłbym za nim wszędzie :< i jeszcze dalej xD Draz po prostu czerpie przyjemność z gry.
patrikozzz jest offline