Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Teravista
spoko twoje zdanie....znam takich ziomkow co maja lepsze lvle ode mnie a mają gorsze skille....ciesz sie ze masz takie skille..mi moje narazie w zupełności wystarczają...i nie mow ze nie umie grac knightem bo kazdy gra jak chce...nie wszyscy są skillomaniacy tak jak ty -.-
|
Spoko nie masz skilli aż tragicznych. Jedni gracze wolą najpierw zrobić skille a potem level inni odwrotnie. Ja powiem, że najlepiej jest zrobić sobie 1-2 awans w skillach potem 1-2 levele i tak na przemian. Wtedy nie będziesz narzekał, że skillowanie jest nudne.
A powracając do tematu.
Mam master sorca lvl 32 mlvl 42. Nie mogę już doczekać się ue...
Obiecane różdzki wyobrażam sobie w ten sposób:
Powiedziane jest o pewnym ograniczeniu levelowym. Więc dadzą jakieś przedziały na określone różdzki. Powiedzmy różdzka na lvl 8-15, różdzka na 15-20, 20-25 i tak dalej aż do levelu 40 czy 50. Każdka kolejna różdzka będzie oczywiście droższa/trudniejsza do zdobycia. Każda kolejna będzie bardziej skuteczna (czytaj będzie zadawać większe obrażenia) jednak będą bardziej opróżniać nas z many. Tak więc moim zdaniem nie będzie zbyt opłacalne skakanie z jednej różdzki na coraz lepszą.
Powiedziane coś jeszcze jest o zwiększeniu skuteczności run. To całkiem fajny pomysł xD Ale sądzę, że zmieni się to nieznacznie.
Padł też fajny pomysł co do celowania na battle. No cóż nie sądzę aby wprowadzili ten system aby runa sama za ciebie waliła w potwory a tym bardziej w ludzi.
Pomysł jednak na runy 100 ładunkowe nie jest najgorszy xD Ale na dłuższą mętę ręka by bolała od tego expienia. mam nadzieję, że życie sorca stanie się łatwiejsze.
A mówiąc tak nawiasem to cap by dodali a nie kombinują z siłą sorca.