Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia_tylko
ty (ten 49 knight)jestes n00bem,ja mam 163 i wszystkich zabijam na lunarze wkażsym razie jesteś noobem ...przykro mi ,taka jest twoja rola...
|
Ta?? Tak mi dosrales ze az ci gowno na zebach zostalo -.- .
Slucja szczeniaku, jezeli chciales mi pocisnac to moze bys uargumentowal swoja wypowiedz , co nie?!
A jezeli twierdzisz ze ze masz 163 lvl i jestes kozak a ja jestem noob bo mam 49 to zastanow sie co piszesz.... widac twoj poziom inteligencji.... pewnie masz te 11 lat -.- mniejsza o to. Zapamietaj gowniarzu ze jak chceszkomus cos uswiadomic to ARGUMENTUJ....
Wogole to ty niwiesz co to jest noob.... nawet niepotrafisz czytac albo obserwowac filmu..... ja bylem hightlvl w stosunku do nich(do tych 15 lvl)!! a nie do wszystkich -.-, dzieciaku pomysl 2 razy zanim cos powiesz. Poza tym zauwaz ze silvera jest stosunkowo mlodym swiatem, najwyzszy lvl na nim to 130. Po tym wszystkim smiem twierdzic ze ty jestes niewyparzonoryjnym noobem gdyz nieznasz wszystkich faktow a chwalisz sie i i wysmiewasz innych -.-
A teraz do wszystkich

: ta akcja miala 0 zgrania bo ja nawet tamtych ziomow nieznalem (mojej ekipy), tylko ligusa. On do kogos zagadal a ten do kogos i tak powstala ekipa ktorej wogole nieznalem xD
FULL SPONTAN

\,,/,(-.^),\,,/