Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikozzz
Oglądałem dziesiątki filmów z wojen, czytałem wiele postów etc. wiem co jest grane. Nom Ty zaje...cie decydowałeś o losach Azury, tak chyba tylko o liczniku zabitych ratów (a później i cave ratów) na statistics w tibia.com. Portret psychologiczny Draza został dokonany przezemnie już dawno, nikim tak bardzo nie gardzę, a zarazem szanuje jak jego xP Co do ladnego tematu to thx. Wiesz kur... czemu draz rozpoczął wojnę z 70 osobami? Bo on i osoby z obecnego Wanted mają takie PvP że walka nawet z 50 takimi jak Wy nie jest dla nich wyzwaniem, a 70 to deser, ale już więcej niż 50. Gdyby Draz chciał Was wygonić z serva a nie się zabawić to by poczekał :>
@Nosso - No shit serio Cors chce zabić Hawka? Ja myśle że się mylisz
A co do Draza to faktycznie postawił się szwedom na początku , ale terazs mu odj****o i jest jak jest.
[b]Lmao, to jest przykład że Hawek ma smth lajk 110 lv, a cors miałby "armię" ale z jego pvp by przegrał :<
Nom racja troszkę mu odj****o ale i tak Go kocham, jest on moim wodzem poszedłbym za nim wszędzie :< i jeszcze dalej xD Draz po prostu czerpie przyjemność z gry.
|
Dawno sie tak nie usmialem czytajac cos na forum

,dzieki ci za to.
"Oglądałem dziesiątki filmów z wojen, czytałem wiele postów etc. wiem co jest grane." zastanawiam sie ...jak glupi moze byc gosc ktory wypisuje takie rzeczy...
"Wiesz kur... czemu draz rozpoczął wojnę z 70 osobami? Bo on i osoby z obecnego Wanted mają takie PvP że walka nawet z 50 takimi jak Wy nie jest dla nich wyzwaniem," naprawde ale to naprawde wiesz bardzo duzo...ale naprawde...a juz w szczegolnosci o azurce...
Owned ?